zielakos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ostatnio zainstalowałem XP i WMP 10, i przy odtwarzaniu tvn 24 na żywo z stąd: http://www.itizaps.tivi.pl/index.php?page=internettv mam problem z dźwiękiem tzn. odtwarza bardzo przyspieszony, obraz chyba też, inne programy z tej strony lecą ok. próbowałem na WMP 9 i jest to samo. podejrzewam że coś chyba z kodekami,ale nie mam pojęcia,które trzeba ściągnąc. dodam że na WIN 98 chodzi bezproblemowo,a na XP problem tylko z tą stacją. jest jeszcze adres URL : mms://stream.onet.pl/tvn24.asf który odpalam w WMP i jest tak samo. ściągałem z windows update wszystkie aktualizacje może tu jest problem (z SP2) jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Jeżeli chodzi o kodeki (i kodek-packi) to usuń WSZYSTKIE jakie masz i zainstaluj ffdshow Nie sądzę aby była to wina ustawień WMP... U mnie na WMP 10 (XP) chodzi bez problemu Edytowane 11 Września 2005 przez regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielakos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 dzięki, pomogło :D pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...