Devilinside1 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Mam problem gdy ustawiam 14*255=3570 to procek pracuje full stable itd ale gdy dam już fsb o 1Mhz wyższe obniża mi się taktowanie procka czym to jest spowodowane??I co zrobić żeby się nie obniżało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 moze sie przegrzewa?? jakim programem sprawdzasz taktowanie?? bo mi cpu-z pod obciazeniem kiedys sszalal i tez obnizal ale wszystkie inne programy pokazywaly prawde czyli nie zanizaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 W biosie pewnie jest ustawiony throttling.... byl taki filmik na tomshardware - proc zwalnial w momencie jak sie przegrzewal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ale to raczej nie powoduje znikania MHz..z tego co sie orientuje to throttling polega na wprowadzaniu pustych cyklow czy czegos tam w procesorze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ale to raczej nie powoduje znikania MHz..z tego co sie orientuje to throttling polega na wprowadzaniu pustych cyklow czy czegos tam w procesorze ... 1651342[/snapback] Filmik, o ktorym pisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 niestety ale throttling nie mogę wyłączyć mam go spowolnionego do 25% więc lipa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...