AceSkubi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 siemanko. ostatnio sie zainteresowałem studiami Logistycznymi. Tylko ze jest problem bo chodze na profil hist-prawny i bede zdawał maturke z historii i WOSu. Orientuje sie moze ktos jakie przedmioty zdawane na maturze sa wymagane zeby dostac sie na takie kierunek ? I czy ciezko jest to skonczyc:> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 bardzo popularny kierunek :lol: BTW ja mam w środe poprawke z Logistyki :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 No to życzę powodzenia :) Na jakie przedmioty jest kładziony głownie nacisk na logistyce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Klik Plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...