Argennto Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Ostatnio znalazłem w necie programik o nazwie " AMDK7XP.EXE " z tego co pisało na tej stronie są to sterowniki procesorów Athlon XP do Win XP .... Hmm ... Myśle spoko .... tylko po co ..?? p oco jakieś drivery .. ?? do procesora ..?? zainstalowałem i nic sie niezmienilo zupelnie ... nic ... wydajnosc tez ta sama bo zdziwil bym sie gdyby proc szybciej chodzil <lol> Czyli mam pytanko co to za drivery co one daja maial juz ktos stycznosc z tym plikiem ..?? Podaje Link do pliku : http://www.frazpc.pl/sterowniki/down_free/4183 Nie zawsze działą bo każą za niego płacić :/ Edytowane 11 Września 2005 przez Argennto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 A może to jakiś wirusik? Albo jakieś optymalizacje do windy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Z tego co pisze są to stery do laptopów z athlonami ma za zadania uaktywnienie oszczędnego trybu energii. [; tak napisali pozdr. Edytowane 11 Września 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...