acd Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Jak w temacie. Szukam zoltych lub pomaranczowych neonow/katod. Najlepiej jeszcze z tym "wodnym" efektem... Wszedzie tylko niebieskie czerwone i zielone. Ew. jeszcze UV... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 no to zostaje chyba tylko jakies DIY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 chyba widziałem gdzieś na zdjęciach z relecji zlotu OC/MOD '05 zółte katody Revolteca popytaj, może je mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ~5 sekund googlowania: 1, 2. Za to znaleść pomarańczową jest chyba niemożliwe. IMO nie ma pomarańczowych... a też potrzebuję. Ale Revoltec ma w swojej ofercie "wentylatory z pomarańczową katodą" :blink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ~5 sekund googlowania: 1644353[/snapback] skinny500 wystarczy kilka kliknięć na sklepy z moddingiem :) ale lenistwo to jednak choroba cywilizacyjna. Już pomijam że jest temat o katodach sunbema... ...co do twojej potrzeby...to jak poszukaj najgorszej katody czerwonej...jakiejś NONAME...pewno swieci na pomarańczowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 a może zrób sobie sam?.. dwie super hiper jasne diody,wąż paliwowy,żel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 pobaw sie LEDami ja po podlaczeniu 2 bialych stwierdzilem ze katody sa niepotrzebne i teraz kombinuje jak porozmieszczac LEDy zeby byl najlepszy efekt przy okazji nie mam lampki z kompa tylko ladnie podswietlone czesci z nutka tajemniczosci :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 TUTAJ chyba są użyte pomarańczowe katody ale nie jestem pewien. Bo jeżeli tak to święcą bardziej na czerwono niż te sprzedawane jako czerwone u nas :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) a moze zaróweczek od kierunkowskazów uzyjesz :P po 3 zł stuka i całkiem mocno swieca :P Edytowane 17 Września 2005 przez piotrek_r1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...