rudi5 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Od tygodnia coś dziwnego stało się z partycją systemową. Mam na niej jedynie Winde, stery i kilka programów, Program Files zajmuje ~1,5 GB a Windows ~2.0. Jest jeszcze Documents and Settings i to zajmuje ~0.5 GB. I teraz mój problem: Dlaczego 12 GB partycja, na której znajduje sie ~4 GB danych ma jeszcze tylko 17 MB wolnego miejsca? Pliki Systemowe zajmują śladowe ilości. Zapodaje screena który może pomóc... Ok poprawiony screen. Edytowane 11 Września 2005 przez rudi5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Popraw adres odnośnika do screena, a do ilości zajmowanego miejsca dodaj jeszcze wielkość pliku wymiany i dane trzymane na dysku przez narzędzie przywracania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi5 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Przywracanie mam wyłaczone, plik wymiany 500-1000 a pliki systemowe ~1 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...