jursoff Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Mam tą karte od 4 miesięcy. Jest fabrycznie taktowana 550/1200. Nie przechodziła nigdy żadnego o/c. W kilku najnowszych gierach i nie tylko najnowszych mam problem z artami. Wyskakuja mi jakieś dziwne zielone figury na teksturach pokrywajacych rozne elementy obrazu. Nie mam pojecia skad to sie wzielo. Na oryginalnych sterach tez tak sie dzialo ale w mniejszym stopniu(ale z nimi byl jeszcze inny klopot). Aktualnie posiadam forceware 77.62. Jesli ktos posiada podobna karte lub podobne problemy prosze o pomoc.Zastanawiam sie czy moze karta ma uszkodzone potoki , ale jak wspomnialem nie byla modowana ani krecona.Oddam ja do serwisu ale musailbym byc pewien ze to wina sprzetu wie proszeo porade. Sprawdzaelm ja na 3d markach i nie bylo zadnego spadku jakosci i tam sie zadne cuda nie pojawialy wiec nie mam pojecia co jest grane... karta chodzi na sprzecie amd 64 3000 lan party nf4 ultra 2x 512 twinmos dual zasilaz chiefteca 410. z gory wielkie dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 mi sie wydawało ze ta karta ma taktowania 1000dla pamieci i 500 dla gpu, chyba ze masz wersje extreme a ona ma chyba 550/1150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 U mnie tez wystepuja podobne przeklamania w niektorych testach i grach ale to jak przekrece swoja grafike... a mam GF 6600 DDR3 @ 570/610 (bez artow juz przy takim taktowaniu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...