viod Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Dostalem laptopa Toshiba Satellite 2140CDS (stary zlomek ale mi spokojnie styka zwarzywszy ze za darmo ;) ) Jes jednak jeden problem potrzebuje do niego dokupic karte eth na PCMCIA . Znalazlem taka . Czy jakis specjalista moglby sie wypowiedziec czy bedzie dzialac / Nie jestem w tym za bardzo obeznany i nie mam ochoty meczyc sie z glupia sieciowka jezeli kupie zla . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Powinna działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 to bardzo dobra karta bedzie chodzic bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Thx juz zamawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ale osobiscie wolalbym ta kupic ze wzgledu na mniejsze ryzyko uszkodzen gniazda w trakcie uzytkowania http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62901816 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Echh noz coz juz kupilem tamta ;) Nie bede z tym laptopem szalal wiec mam nadzieje obejdzie sie bez uszkodzen . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revo Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Powinna działać bez problemu, używałem podobnej w toshiba'ie 2180CDT. Co do uszkodzeń - też na początku myślałem, że wszystko będzie ok - po 5 miesiącach użytkowania się spieprzyło i zaczęła się zabawa. Niemniej jednak życzę powodzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...