Intel_Guru Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Czesc ... mam problem, kupiłem karte GF 6800 LE .. wszystko smigało bez problemow... do pewnego dnia... grajac w Colina '05 wylonczyl sie komp :/ wkurzony odpaliłęm GTA:sa ucieszony sobie gram nagle wchodze do np garderoby, po chwili komp OFF... wkurzony odpalam csa gram gram gram nagle pyk i to samo... zdesperowany zainstalowalem ABE's oddworld (gra dla mnie kultowa '97) wszystko dziala jak nalerzy.... zainstalowalem sobie Street Legal Racing... gra weszla kupuje furke rozebralem jom etc potem wlaze do garazu i komp OFF :// zrobilem format ... nie pomoglo zrobilem jeszcze jeden... teraz w street legalu wlaze do menu daje np new carrer pokazuje sie ekran wczytywania i zwiech :// to jest straszne :/ CFG: P Celeron 2.4 IC7-G GF 6800Le Chieftec 420 2x256 KINGSTONE @ 266 (:/) ktos ma jakis pomysl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Czesc ... mam problem, kupiłem karte GF 6800 LE .. wszystko smigało bez problemow... do pewnego dnia... grajac w Colina '05 wylonczyl sie komp :/ wkurzony odpaliłęm GTA:sa ucieszony sobie gram nagle wchodze do np garderoby, po chwili komp OFF... wkurzony odpalam csa gram gram gram nagle pyk i to samo... zdesperowany zainstalowalem ABE's oddworld (gra dla mnie kultowa '97) wszystko dziala jak nalerzy.... zainstalowalem sobie Street Legal Racing... gra weszla kupuje furke rozebralem jom etc potem wlaze do garazu i komp OFF :// zrobilem format ... nie pomoglo zrobilem jeszcze jeden... teraz w street legalu wlaze do menu daje np new carrer pokazuje sie ekran wczytywania i zwiech :// to jest straszne :/ CFG: P Celeron 2.4 IC7-G GF 6800Le Chieftec 420 2x256 KINGSTONE @ 266 (:/) ktos ma jakis pomysl :? 1643138[/snapback] Odteguj potoki i sprawdz czy nadal bedziesz mial turn offy.Jesli tak to sprobuj zdefaultowac bios.Mozesz jeszcze wlozyc inna karte graficzna i odpalic te gry,jesli p o tym wszystkim bedzie ok to przywroc komputer do dawnych ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 moze szef nawala???? mi niestety padł :( ale wymienili i spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intel_Guru Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 moze szef nawala???? mi niestety padł :( ale wymienili i spoko :D 1643953[/snapback] szef okay.. nie ma co Potoki odblokowane - nic Bios w plycie tez okay.. jakies inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artik16 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 szef okay.. nie ma co Potoki odblokowane - nic Bios w plycie tez okay.. jakies inne propozycje? 1643986[/snapback] A jaki masz temp na procku?? Bo widzę że mocno dżwignięty jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intel_Guru Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 A jaki masz temp na procku?? Bo widzę że mocno dżwignięty jest. 1644231[/snapback] 55*C w stresie ;( to napewno nie wina temperaturek GPU 55 MAX otoczenie procesora graficznego 35-37*C :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Może to cię naprowadzi. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=141999&st=240 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 temperatura to nie wszystko, prponuję zresetować bios , nic nie podkręcać i sprawdzić jezeli nie pomoze to wsadzic inna grafe i pozostaną dwie możliwości płyta albo zasiłka , ja tez mam chiefteca 420W i mi smiga od dwóch lata prawie, ale np. kumplowi po 3 miesiącach się zjarał tak po prostu bez powodu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Intel Guru, ty znajesz polską ortografiję ? Twoja sygnaturka mnie przeraża. Piszę się ,,najlepszym" a nie jakimś najleprzym. Chyba, że to zamierzony błąd ortograficzny, choć wątpię. Zmień tą sygnaturkę, proszę, szanujmy polską ortografię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...