C64 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam. Mój kolejny problem jest taki, że za nic w świecie nie mogę się dostać do ustawień Neozdrady (połączenia sieciowe/neostrada plus) i wyłączyć zapory WinXP (Gdy klikam na właściwości nic się nie dzieje). Jest jakiś sposób na wyłączenie zapory bez reinstalacji xp/neostrady? Pozdrawiam, Tomasz. PS. Nie posiadam SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ustawienia -> panel sterowania -> narzędzia administracyjne -> usługi. Wyłącz usługę: Zapora połączenia internetowego / Udostępnianie połączenia internetowego. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C64 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Dzięki wielkie ;) Już myślałem, że tylko reinstalka coś pomoże. PS. Tweak.pl rulez! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...