kamilo23 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Nie no rozwala mnie ten serial z aktorką w głównej roli jak dla mnie to ten serial jest ok :wink: A co wy myślicie o tym BTW Szymon Majewski rox :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 O ramowce TVN juz gdzies bylo, I widac ze TVN nie ma co robic i klonuje Amerykanskie seriale (ti aqrat jest Pomoc Domowa czy jakos tak ale jest jeszcze kopia Ally Mcbeel [czy jak to sie pisze] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 mi sie podobaja zwlaszcza subtelne wypowiedzi kamerdynera :) spoko serial, chociaz nie powinienem go oceniac po 1 odcinku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 dno ta niania i kamerdyner z bidą ujdą ale te dzieciaki i txty to porażka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 lpc-to zalezy od podejscia i oczekiwan./..... ja w tv staram sie ogladac ambitne programy, ale czasami czlowiekowi opotrzebny jest prosty i bezposredni humor, totez ogladam swiat wedlug kiepskich a teraz ogladalem ta cala nianie...... chociaz fakt faktem niektore sceny byly wybitnie kiepskie, to jednak reakcje tej laski pana prezesa i wspomniane teksty kamerdynera byly naprawde neizle :) jak chce cos ambitnego to ogladam discovery :) a i jeszcze zaleta, ale akuratn ei jestem pewien...to jest dosyc krotkie hcyba? 30 minut? krotki, prosty serial...akurat na przerwe w nauce i odstresowanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 MARNA kopia, a ten smiech na sile, tragedia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Dla mnie to tez tragedia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Hi Wczoraj jeden z domowników wrzucił na TVN to oblookałem ten serial i... jak dla mnie boska jest Małgosia :D Ale tak jak koledzy mówili...czysta kopia pomocy domowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Niania absolutnie niesmieszna, natomiast MagdaM i nowi Kryminalni daja rade. ale przynajmniej cos nowego do obejrzenia na wieczor, po coraz gorszym "Na Wspolnej". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Ale tak jak koledzy mówili...czysta kopia pomocy domowej.Czego tu oczekiwać, skoro TVN najprawdopodobniej dogarał się z producentem Oryginału i zrobili polską wersję, więc odcinki powinny być kropla w kroplę podobne, tylko, że z typowymi polskimi docinkami, jak w dubbingowanych filmach, np. Shrek. Owszem serial nie jest zbyt ambitny, ale dobry na krótki odpoczynek. Niektóre docinki kamerdynera potrafią rozwialić typu "dowcip subtelny jak armia czerwona" czy z dialogu: - Przesadziłem? - Jak Jaruzelski 13 grudnia... :lol: :mrgreen: Mam nadzieję, że serial rozwinie się w dobrym kierunku, bo te brazylijskie/hiszpańskie/meksykańskie/portugalskie i ostatnio ich polskie montaże przyprawiają człowieka o ból głowy... Edytowane 11 Września 2005 przez Allen3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Niania absolutnie niesmieszna, natomiast MagdaM i nowi Kryminalni daja rade. ale przynajmniej cos nowego do obejrzenia na wieczor, po coraz gorszym "Na Wspolnej". 1643887[/snapback] No tylko że to jest słaba kopja "Cobra 11" :) A tak w ogóle to amerykańska może być o tyle śmieszna że sami amerykanie są niezbyt rozgarnięci i lubimy jak to okazują ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 No tylko że to jest słaba kopja "Cobra 11" :) A tak w ogóle to amerykańska może być o tyle śmieszna że sami amerykanie są niezbyt rozgarnięci i lubimy jak to okazują ;] 1644002[/snapback] Nie wiem co maja wspolnego ze soba "Kryminalni" i "Cobra 11" ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Kamerdyner rox... Jego najlepszy tekst: "Dowcip subtelny jak Związek Radziecki". Buahahaha... Reszta serialu jeszcze jakoś obleci... ale wolę kryminalnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 tragedia, natomiast magda m mi się naprawe podoba, co wy o niej sądzicie, we wtorki o 20:30 :wink: ps. bruce, ta fotka w avatarze to Twoja? jeśli tak to gratuluje zajeb***ych dredów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Na mój gust to ten serial ratowałby tylko Adam Ferency ale niestety pozostali aktorzy tak bardzo zaniżają poziom że jeden Ferency nie da rady wyciągnąć tego sitcoma do odpowiedniego poziomu żeby dało sie toto oglądać. Nie no rozwala mnie ten serial z aktorką w głównej roli 1643713[/snapback] A kogo widział byś w głównej roli jak nie aktorkę, kuchenkę mikrofalową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Mnie razi kopiowanie kropka w kropke amerykańskiej wersji. Zgodze się że kamerdyner "daje rade" ale np dzieci to totalna porażka. Wole "Gotowe na wszystko" na Polsacie :P Magdy M jeszcze nie widziałem ale wydaje mi się ok. Jeśli ma to być kopia Ally McBeal to J.Brodzik bije na głowe jej amerykański odpowiednik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 dno ta niania i kamerdyner z bidą ujdą ale te dzieciaki i txty to porażka ! 1643776[/snapback] nie lubię jak w serialach polskiej produkcji grają dzieci :? Np. "Lokatorzy" - ten mały dzieciak wogóle tam nie pasuje. Tutaj tak samo. Dzieciarnia jest za sztywna imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Kseroboje... Totalny syf dla mas... A ludzie to lykaja i sie ciesza, slinia, jak pies na widok kosci... Edytowane 12 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...