piotrekmor Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam Czy mial ktos (lub ma) do czynienia z tym oto plecakiem http://www.gvcnet.pl/?mod=5&id=235&PHPSESS...a8b61768c447fff W wielu sklepach dorzucają go za niewielkja doplata do nx6110 i nie wiem czy warto doplacac. Od razu mowie ze na stronie tego sklepu zycza sobie zaledwie 30zl doplaty do standartowego modelu jednak ja znalazlem nx6110 PY435ES za 2569 PLN a to juz wymaga doplaty 120zl. A wiec pytanie czy warto doplacac. Prosze o szybka pomoc bo jutro zamawiam notebooka Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam Czy mial ktos (lub ma) do czynienia z tym oto plecakiem 1643738[/snapback] ja nie miałem do czynienia ale wygląda stylowo. no i ten znaczek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekmor Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Odebralem dzisiaj ten plecak Jest naprawde fajny, wyglada bardzo solidnie. Jest dosc duzy z wiec wszystko zmiesci sie bez problemu Jezeli ktos ma moziowosc zamowienia sobie hp nx6110 z tym plecakiem to naprawde warto dolorzyc pare zloty i zamowic caly komplet Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...