kloncd Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Poszukuje jakiejś krótkiej i dobrej książki na temat algorytmów.Profesor podał nam 2 Wirtha albo Harela ale może ktoś zna coś lepszego i zna jakiś namiar na pdfa albo na ftpa.Prosze o pomoc w środe egzamin:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloncd Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 A może ktoś dysponuje testem z UŚ z Katowic u dr BORYCZKI z przedmiotu Algorytmy i struktury danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 ja mam pojutrze egzamin z algorytmow u boryczki :D ale niestety nie mam zadnych materialow na kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloncd Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 to pewnie chodzimy do tej samej szkoły WSTI;) ciekawe czy tez chodzisz do grupy A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 hehe nie do A, ale do C :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.M Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Sprawdź tu może znajdziesz to co ci potrzebne : http://dyniax.republika.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...