happy Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 stawiam problem krotko, zwiezle i klarownie :) gra ma opcje multiplayer tylko przez LAN, a ja chce zagrac w nai przez net... czy jest mozliwosc oszukanai jej zeby bezposrednie polaczenie internetowe miedzy mna a kumplem gra widziala jako polaczenie przez siec LAN i mozliwa byla gra w trybie multi w ten sposob? jaksi program or something? z gory thx, peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151162 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 wielkie dzieki! :) dziala pieknie, chociaz w tej chwili ich serwer cos lezy chyba... wczsniej probowalem jeszzce w VPN sie bawic ale cos nie udawalo mi sie, ale hamachi jest spox, jeszcze raz thx, peace ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabuss Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja mam problem taki że podczas łaczenia się w głównym serwerem wyskakuje mi FAILED TO CONNECT .... i niestety nie da sie połaczyc , gdy daje ponów to ponownie łaczy sie z godzine i tak cały czas. BŁAGAM POMÓZCIE.Chcę wreszcie grać!!! :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...