Aveuser Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam! Sprawa jak w temacie, czytałem gdzieś o popularnym problemie z bezprzewodowymi mychami Logitecha, ale nie mogę nigdzie tego odkopać. Sprawa dotyczyła kursora, który sporadycznie lubił nagle uciec w najmniej oczekiwanym kierunku. Była na to jakaś łatka... ew. inne rozwiązanie? Na wszelki wypadek dodam, że problem w moim przypadku dotyczy mychy LABTEC z zestawu Media Wireless (o ile wiem Labtec to pochodna Logitecha stąd tak sformułowane pytanie). Dzięki za naprowadzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveuser Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Pardon, że pod swoim postem, ale bałem się, że się bluzgi posypią, że taki obgadany temat znów wyciągam, a tutaj zonk... Nikt nic nie słyszał? Kurka... chyba mi się nie przewidziało (?), że coś o tym czytałem... ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...