CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mam płyte która obsługuje agp 8x Dfi AD 77 pro i Gfmx 440 a w biosie mam agp 4 x i nie mogę zmienić na więcej., CZemu tak jest????? :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A czy twoja karta grafiki również obsługuje AGP 8x? Swoją droga te AGP 8x teraz jest całkiem nieprzydatne, a w szczególności na GF4MX. Większe efekty uzyskasz podnosząc taktowanie o 5MHz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Przy tych kartach agpx8 to podobno niezla sciema, bo i tak nie maja takiej przepustowosci. Jak masz karte 8x, to powinno samo to wykryc. Z reguly ustawia domyslnie najwyzszy mozliwy tryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Gfmx 440 a w biosie mam agp 4 x i nie mogę zmienić na więcejA karta ma agpx8? Nie . To jak ma działąć :twisted: Serio: karta musi mieć złącze agpx8 i nie przeskoczysz choćbyś stawał na głowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Gfmx 440 a w biosie mam agp 4 x i nie mogę zmienić na więcejA karta ma agpx8? Nie . To jak ma działąć :twisted: Serio: karta musi mieć złącze agpx8 i nie przeskoczysz choćbyś stawał na głowie. Naprawde nie da rady? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mam płyte która obsługuje agp 8x Dfi AD 77 pro i Gfmx 440 a w biosie mam agp 4 x i nie mogę zmienić na więcej., CZemu tak jest????? :roll: :roll: :roll: moze dlatego ze nie obsuguje agp 8x ?? ale tu juz sie powtazam jak nie bedzie wiecej szczegulow to raczej nikt ci nie pomoze aa i napish czy ta karta ma w koncu agp 8x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Mam płyte która obsługuje agp 8x Dfi AD 77 pro i Gfmx 440 a w biosie mam agp 4 x i nie mogę zmienić na więcej., CZemu tak jest????? :roll: :roll: :roll: moze dlatego ze nie obsuguje agp 8x ?? ale tu juz sie powtazam jak nie bedzie wiecej szczegulow to raczej nikt ci nie pomoze aa i napish czy ta karta ma w koncu agp 8x No własnie to jest to moja karta nie obsługuje AGP 8x. Kurde ale się wnerwiłem. Macie racje ma tylko Agp 4x , a dałbym sobie głowe uciąć że ma Agp 8X. No to chyba musze pobawić się w podkręcanie. Procesorami to się często bawie ale z kartą to jeszcze nie próbowałem. Co proponujecie.????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 No widzisz. Programy, polecam RivaTuner - po prostu best program. Uzupełnieniem dla niego może być nvHardPage. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tak riva tuner jest w sam raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 CyraxFX nawet jakby twoja karta miała AGP 8x to i tak nie chodziłaby szybciej niz teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...