Sparrov Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62655329 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 to juz lepiej kup deske do krojenia pieczywa i popracuj nad nia papierem sciernym........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Mi to przypomina ta deske ze szkla pancernego do krojenia chleba itp. ktora kiedys w telezakupach wciskali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Miejsce na temat tez z gatunku tych mniej wlasciwych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Nie wiedzialem gdzie wrzucic ten temat :) To co mam kupic pod MX510? Teraz jade na kartce papieru naklejonej na stara podkładke :P Edytowane 11 Września 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja tam nie używam. mam laserówke LABTECA za 40zł;] i smiga na biurku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) dołóż 20 zl i kup QcK Steel [; swietna podkladka [; Edytowane 12 Września 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 albo Eye Pada - cena 42pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Po konsultacji z iwo kupilem QcK Steel :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...