RS Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Kara smierci muss sein ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Chrzanicie głupoty nie chodzi tu o dres jako ubranie ale jako kolesi którzy np: Chodzą wieczorami po mieście krzycząc "Widzew Król" , odpychając sie barami celem zaczepki ( a nuż kopnął bym sobie kogoś) a jeżeli chodzi o dragi to ostatnimi czasy więcej słysze o dragach na jakichś dyskotekach czy wiejskich zabawach niż np w klubach,pubach itd... aha i nie znam spoko kolesia chodzącego w dresach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A mi sie przypominaja wojny 8mio bitowcow ;] co lepsze Atari czy comodore? (i tak kazdy wie ze atarynka ROX) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A mi sie przypominaja wojny 8mio bitowcow ;] co lepsze Atari czy comodore? (i tak kazdy wie ze atarynka ROX) Wlasnie ze Commodore 8) a atarowcy to pechowcy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Commodore wczesnie wykrete jest wyleczalne :) ale obawiam sie ze u ciebie moze byc juz za pozno :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 BOZE!!!!!!! JAKI LOL... BIG MEGA HIPER LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ehh te dresy...zawsze wzbudzaja zainteresowanie. A pamietacie takie buciki ze swiatelkami w pietach? Szkoda ze teraz takich nie ma bo bym mial buty w stylu kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 coz ja nie jesetm TYPICAL DRESEM ale luknijcie na moje logo...:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 www.bmwboys.prv.pl Tematyka w miarę podobna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasam Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Weyrwać chwawsty z korzeniami !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...