ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 W biosie mam ustawione Apereture size dla AGP 64mb a karte mam 128mb AGP ale nie mam gdzie tego w biosie zmienic tylko 3dmark podeja mi takie ustawienia czy to ma wplyw na wydajnosc karty w 3dmarku ?? moze ta fankucja jet ukryta w biosie bo napewno jej tam nie widac jak to zmienic mam najnowszego biosa Plyta GA-8SIMLH sis 651 Moze sa jakies programy do biosu z pod windows :-) ?? bede wdzieczny za kazda pomoc :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A ile masz RAM`u w kompie? Bo aperture size ustawia się na podst. ilości pamięci RAM. W biosie to znajdziesz tam gdzie AGP 1,2,4,8x oraz timingi pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jestem bardzo wdzieczny za odpowiedz Ramu mam 512DDR SPECTEK AGP x4 Tmingi nie wiem standartowe :-) I nie iwem czy to obniza czy nie a tym bardziej nie iwem jak to zmienic :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Te timingi i AGP podałem ayś wiedział gdzie szukać Aperture Size :) Jeżeli masz 512MB to ustaw aperture na 256M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 no wlasnie tylko jeden caly minu w sprawie nie wiem gdzie to zmienic :-) moze ktos wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Nikt nie wie jak to zmienic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jeżeli się nie mylę to CTRL + F1 i wejdziesz do "bardziej zaawansowanych" ustawień biosu. Tam na bank powinno być AGP Aper.... coś tam. Pozdr. PS Poczytaj lub przejżyj troszkę instrukcję do płyty. To GigaByte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Skoro do tej pory tego nie znalazłeś to może tego nie masz [nie wshystkie płyty mają]?! Sprawdziłbym u siebie w biosie dokładny adres gdzie to się znajduje ale kompa nie moge wyłączyć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...