k0m3t4 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Mam GF 6600GT (AGP) i wszystko pieknie smiga po za tym ze na pulpicie czcionka w podpisach plikow i folderow jest mocno rozmazana. Przeczytac podpisy sie da ale sa one mozno rozmyte... Dodam ze mam 17' Samsunga CTR. Pracuje w rozdzielczosci 1024x768. Jakies rady? Jesli powieninem cos uscislic w konfiguracji piszcie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 czy na poprzedniej karcie też tak miałeś? i czy to jest na całej powierzchni? u mnie np też są rozmazane lekko literki, ale głównie w rogach:) na środku wszystko ok, ale monitorek 15 samtron stary juz w odstawke idzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0m3t4 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Na poprzedniej karcie (wiekowy GF 440MX) nie bylo takiego problemu, nieostrosc wystepuje na calej powiezchni ekranu. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Najprawdopodobniej masz włączone wygładzanie krawędzi czcionek ekranowych "Clear Type". Włącz "Standardowe", powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Będę się powtarzać poraz setny. Jest DUŻY temat o 6600 GT. Po co zakładać kolejne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0m3t4 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wygładzanie krawędzi czcionek ekranowych mam ustawione na "Standardowe" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Zmniejsz częstotliwość odświeżania ekranu do 60Hz i napisz, czy ostrość się polepszyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0m3t4 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Czestotliwosc odswierzania ekranu nie ma na to wplywu :mur: probowalem przed chwila 60,75,85 Hz i zadnej roznicy :/ ------ własnei chcialem wkleic tu screeena i sie okazalo ze na nim czcionki nie sa rozmyte <_< czy to oznacza ze problem tkwi w monitorze!? :blink: Edytowane 15 Września 2005 przez k0m3t4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Nie, nie ma takiej pewności. No cóż, pożycz od kolegi grafikę i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...