RaV[666] Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Do radeonow PRZYDALBY sie patch ktorego niema :wink: ,gierka dziala jak najbardziej tylko ze ma 8bitowe tekstury ,wyglada trochu brzydkawo ,po wlaczeniu AA jush nawet w miare, ale ogolnie uwazam ze ten port jest megapadaczny,gierka W ZADNYM stopniu nie usprawiedliwia TAKIEJ objetosci ,ma DUZE problemy z poprawnym dzialaniem na wielu systemach (chicby ten problem z radeonami ale nietylko u kumpla na GF4MX niema tekstur :/) pozatym odrazu widac ze to prostaczy port po tym ze nawet w sterowaniu i wszelkich helpach do gry "Wcisnij X na padzie.." buehehe ..az tragiczne. Gierka jako taka jest niezla ,ale to bardziej jest film jak gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 O w morde, ale mi się przycina. Max mam 30 FPS. O tak, czeka mnie nowy wydatek - proc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUPO Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Jestem gorącym fanem seri Metal Gear Solid i berdzo chciałbym zagrać sobie jak najszybciej w tą gre ale narazie jej nie mam. Może ktoś ma lub wie gdzie można ściągnąć demo tej gry? Piscie na lupo@szkola.net :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 sprawdz na gry.wp.pl a jak nie to na stronie gry a jak nie to nie.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Demo?? Chyba nie ma. Jeżeli już to ile by zaimowałało jeżeli full jest na DVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Dema nie ma i nie bedzie. MGS2 przeszedlem na PS2 i teraz grajac w wersje na pieca musze przyznac ze konwersja calkiem calkiem, gdyby pominac takie bugi jak: niemoznosc dobrej konfiguracji klawiszy (cale szczescie mialem Dual Shocka + przejsciowke) i bledy w grafice (256 kolorowe tekstury na kartach ATI - tylko na pelnym ekranie, w oknie dziala ok). Podobno juz produkuja patcha, ale kiedy on wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Podobno juz produkuja patcha, ale kiedy on wyjdzie...Proszę bardzo :D http://www.cdprojekt.info/download.asp?act...ownload&fid=681 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Mam pełną wersję DVD tej gry (na PC ofkors) po zainstalowaniu , i odpaleniu pojawia się małe okienko (na ekranie windozy) i tam mozna ustawic detale (gra chodzi płynnie w 640x480 na moim sprzęcie, przy wyzszych ustawieniach zaczyna chrupać) rozdzielczosc mozna normalnie zmieniać zaden problem, jesli ci to okno nie wyskakuje to znaczty ze nie masz instalki tylko zrzut z HD (zrzut z juz zainstalowanej wersji) wtedy faktycznie to okno sie nie pojawia i nie mozna zmienac ustawień klawiszyi detali ani rozdzielczosci, aha gra sama na początku dostosowuje się do kompa i sama sobie ustawia detale (robi to dosyć dobrze i raczej bym nic nie podciągał) ,po ustawieniu tych opcji w tym oknie gra odpala sie na full screen i tam juz nie mozna nic zmieniać odnosnie grafy. P.S. granie w tę grę ma sens jesli ma się PADA z buttonami i gałkami jak w PS2 (mile widziane wibracje, gra je obsługuje, do pieca są takie pady np firmy Manta , lub Mediatech ) gra ma defaultowe ustawienia dla tekiego pada tylko podłączyć i grać , dla posiadaczy Radeonów, nalezy zassać Patcha a strony Konami , tylko z amerykanskiej bo na europejskiej nie było jak sprawdzałem ufff to chyba wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Dzięki AZAKIEL. Patch'a zassałem i zainstalowałem - a wersję mam (jak wcześniej pisałem) zgraną bezpośrednio z HD po instalce z DVD. Na ilu płytach DVD jest ta gierka :?: Słyszałem o wersji 1 i 2 płytowej :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 na 1 plytce DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Gral ktos juz na PC? Czytalem w jakiejs gazecie ze MGS2 wyjdzie na PC ale tylko na plycie DVD. tymczasem na Emule sciagam 5 obrazow plyt ISO ( www.osloskop.net ) podobno zawierajacych MGS2 8O Jakies opinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Gralem na PS2 i czasami gram do dzisiaj, pierwsza czesc imho byla znacznie lepsza, ale 2 tez nie pogardze. Grafa, klimat, oraz fabula pierwsza klasa. Panowie z Konami znow mnie nie zawiedli ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 grałem w ta gierke na PC ma bardzo ladna grafe i dzwiek,przeciwnicy sa dosc inteligentni ale zawsze da sie ich jakos załatwic ,Dostałem ja od kumpla mial ja na twardzielu w DEamondzie (wirtualny CD) zajmowała ok 8giga no i instalacja ok 7 giga to jakies 15giga .Pograłem w nia troche ale zajmowla za duzo miejsca i skasowałem.Jest to gra ktura ma klimat konsolowy najlepiej miec do niej pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 MGS2 jest wypasiony, ale na klawiaturze nie da sie grać - nie ma obslugi mychy w trybie FPP!!!! Specjalnie dal niej kupiłem pada ala Dual SHock 2 w Mancie - teraz to jest odjazd, szczególnie dla tych co grali w 1 część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 problem jest taki mam metala 2 na pc gram ,gram i jest prawie koniec jest raiden jestem goly przychodzi snake ubiera mnie daj miecz(pomieszczenie arsenal gearascending colon) potem idziemy na odsiecz ,rzne wszystkich wrogow(pomieszczenie arsenal gear -illeum) przy wyjsciu dostaje telefon od otacona, przechodze do nastepnego pomieszczenia czyli do ARSENAL GEAR_SIGMOID COLON i znow telefon od pulkownika i hop bec z gry wychodze na pulpit nie wiem o co chodzi pomocy jesli ktos gral w ta gre prosze o pomoc czy ktos z was moglby mi przyslac na mail savy do momentu skonczenia czyli po pokoju ARSENAL GEAR-SIGMOID COLON-prosze pleeeeeeeeeeeeesssssssssssseeeeeeeeeeeeeeee z gory dziekuje moj mail: adam3751@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Crasciach!e ci sie ? Nie wiem o co moze chodzic ale w takim wypadku obwinialbym albo grafe (zmien stery), albo sama gre. BTW masz oryginal DVD czy jakas piracka ? Bo sam bym sobie z checia pogral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Poszukaj czy nie wyszły jakieś łatki do giery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Grafa raczej nie -moze jakies strowniki ale mam nowa karte i nowe sterowniki,raczej wina gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4O Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Poczebuje spolszczenia do tej gry ma ktos??lub wie skąd sciągnoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam problem jak przejsc w mgsie 2 chyba koniec gry gdzie są te 3 roboty nie mam planu jak je załatwić .Macie jakiś plan ?? pomocy :)-dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 najpierw walisz stingerem w kolana, mg otwiera wtedy pysk i walisz w niego... grasz chyba na very easy lub easy, wiec nie powinno sprawic Ci problemu pokonanie tych robotow... powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmet Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dzieki za podpowiedź ale gram, na normalu :) i jest ciężko jak juz wpadną na parkiet to dopiero mam problem regeneruje im sie energia i maja te zdalne rakiety i wtedy kaplica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 juz chyba 4 raz na hardzie to tych robotow na koncu jest kolo 10-15??Słabo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus_wolf Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Witajcie, mam problem, otoż mam wersje rozpakowana i nie moge grafiki zmienic a ponad to mam karte ATI :cry: !! Bardzo prosze o rade, z gory dziekuje!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 mozesz jasniej? jaką rozpakowaną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus_wolf Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Chodzi mi miedzy innymi o to ze nie moge zmienic detali bo jak wchodze w mgs config to mi pokazuje cos ala instalacje gry. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Aaaa.... no to trzeba tak było odrazu.. :lol: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 marcus_wolf: mam Cie na celowniku. Pisz po ludzku albo ban. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 marcus_wolf: wpisz w google mgs2 regfix - powinienes znalezc rozwiazanie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 dla ati jest najnormalniejszy patch .... szukaj na stronie producenta .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...