fun gier Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 szukalem na forum alee nic takowego nie znalazlem. rowniez google nie wywala za duzo. :? sprawa dotyczy garfiki a raczej dwóch radki x800pro i 9800pro. w jedenej padla kosc ramu a w drugiej po nieudanej próbie flashu biosu nie odpala sie nawet komp z kartą na pci. i teraz pyatnie co ja mam z ty zrobic?? :cry: pare osób zajmuj sie mikroeleektroniką alee baaardzo malo.. mieszkam na śląsku i najbliży tak warsztat znalazlem w częstochowie. oddalem karty ale minął tydzien i cisza :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Sprobuj tu naprawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun gier Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 1644705[/snapback] wszystko fajnie tylko zalezy mi na żeby to bylo na miejscu . gdzies w poblizu katowic-okolic. to dziwne ze nikt sie tym u nas nie zajmujee. jak nie wyjdzie mi wtej czestochowie to wysle tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) w drugiej po nieudanej próbie flashu biosu nie odpala sie nawet komp z kartą na pci. A masz ustawione w BIOSie żeby komp w pierwszej kolejności używał grafiki na PCI :?: 1644705[/snapback] PCCenter to bardzo dobra firma, co do nich nie wyślę to wraca porządnie naprawione :D A jak się ładnie poprosi to w 3-4 dni się wyrobią :wink: Edytowane 12 Września 2005 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartup Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Posiadam Geforce 3 Ti 200. Ma już chyba z 3 lata co najmniej. Ostatnio mi się zepsuła ale zaraz napisze w jaki sposób. Podczas gry w 3D Na ekranie pojawiaja sie tzw artefakty (poziome kreski, dziwne tekstury itp) Wiem, że to na 100% wina karty graficznej. Czy da się ją naprawic?? Pozdrawiam! I dziekuje za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 A masz ustawione w BIOSie żeby komp w pierwszej kolejności używał grafiki na PCI :?: PCCenter to bardzo dobra firma, co do nich nie wyślę to wraca porządnie naprawione :D A jak się ładnie poprosi to w 3-4 dni się wyrobią :wink: 1644764[/snapback] Grimlock---> masz tam jakies znajomosci ?:) mialem do naprawienia radka9800pro, ponoc latwa naprawa, urwany element, wyslalem e-maila z zapytaniem i fotkami uszkodzenia i mnie splawili piszac ze naprawiaja min 10 sztuk grafikm,jedna nie bede sie bawic. fun gier---> ja wyslalem swoja tam : www.mtec.com.pl i czekam bartup ---> nie wiem czy Ci sie to bedzie oplacac, moze lepiej dorwac cos na allegro ew kupic cos w stylu r9550 za 250 pln? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartup Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 bartup ---> nie wiem czy Ci sie to bedzie oplacac, moze lepiej dorwac cos na allegro ew kupic cos w stylu r9550 za 250 pln? 1645868[/snapback] dzięki :) własnie zakupiłem radka 9800 pro a tamtego geforce chce dac do kompa biurowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fun gier Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 A masz ustawione w BIOSie żeby komp w pierwszej kolejności używał grafiki na PCI :?: PCCenter to bardzo dobra firma, co do nich nie wyślę to wraca porządnie naprawione :D A jak się ładnie poprosi to w 3-4 dni się wyrobią :wink: 1644764[/snapback] no wlasnie mam ale ta karta generuje jakies hyba zwarcie bo gdy jest wlozona w agp do komp wstaje tzn krecą sie witaraki ale nie wczytuje dyskietki, monitor ciemny, twardego niestartuje. juz nawet robilem tak ze odpalalem na samej pci a potem szybko wkladalem do agp tamta ale komp sie wtedy wieszal :blink: :lol2: :rolleyes: hehehe. juz czekam drugi tydzien i nawet odzewu z tamtej firmy. poczekam do konca tygodnia i jak nie to kaze im przyslac i wysylam do tego PCCenter. dzieki za rady pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adixc Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam wszystkich uczestnikow tego posta. milo jest mi Was poinformowac ze poza MTEC i PC CENTER istnieja w polsce jeszcze inni specjalisci zajmujacy sie naprawa kart graficznych plyt glownych i innego sprzetu komputerowego :) Ja pracuje w serwisie elektornicznym w gdansku i specjalizuje sie w kompleksowych naprawach kart graficznych łacznie z wymiana ukladow BGA. W porownaniu z dwiema wyzej wymienionymi firmami moge zaoferowac Wam duzo nizsze ceny napraw objetych gwarancja oraz dbalosc o kazdego pojedynczego kliena.. (ja nie zaczynam dyskusji od min 10 kart :P ) Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Wystawiam aukcje naprawy karty na allegro jesli ktos sobie zyczy takiego zabezpieczenia - moje konto na allegro: adixc e-mail: adixc@o2.pl tel: 511-911-410 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...