Skocz do zawartości
fun gier

Naprawa Kart Graficznych

Rekomendowane odpowiedzi

szukalem na forum alee nic takowego nie znalazlem. rowniez google nie wywala za duzo.

:?

sprawa dotyczy garfiki a raczej dwóch radki x800pro i 9800pro. w jedenej padla kosc ramu a w drugiej po nieudanej próbie flashu biosu nie odpala sie nawet komp z kartą na pci. i teraz pyatnie co ja mam z ty zrobic??

:cry:

pare osób zajmuj sie mikroeleektroniką alee baaardzo malo.. mieszkam na śląsku i najbliży tak warsztat znalazlem w częstochowie. oddalem karty ale minął tydzien i cisza :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w drugiej po nieudanej próbie flashu biosu nie odpala sie nawet komp z kartą na pci.

A masz ustawione w BIOSie żeby komp w pierwszej kolejności używał grafiki na PCI :?:

1644705[/snapback]

PCCenter to bardzo dobra firma, co do nich nie wyślę to wraca porządnie naprawione :D

A jak się ładnie poprosi to w 3-4 dni się wyrobią :wink:

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam Geforce 3 Ti 200. Ma już chyba z 3 lata co najmniej. Ostatnio mi się zepsuła ale zaraz napisze w jaki sposób.

Podczas gry w 3D Na ekranie pojawiaja sie tzw artefakty (poziome kreski, dziwne tekstury itp) Wiem, że to na 100% wina karty graficznej. Czy da się ją naprawic??

Pozdrawiam! I dziekuje za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A masz ustawione w BIOSie żeby komp w pierwszej kolejności używał grafiki na PCI :?:

PCCenter to bardzo dobra firma, co do nich nie wyślę to wraca porządnie naprawione :D

1644764[/snapback]

Grimlock---> masz tam jakies znajomosci ?:) mialem do naprawienia radka9800pro, ponoc latwa naprawa, urwany element, wyslalem e-maila z zapytaniem i fotkami uszkodzenia i mnie splawili piszac ze naprawiaja min 10 sztuk grafikm,jedna nie bede sie bawic.

fun gier---> ja wyslalem swoja tam : www.mtec.com.pl i czekam

bartup ---> nie wiem czy Ci sie to bedzie oplacac, moze lepiej dorwac cos na allegro ew kupic cos w stylu r9550 za 250 pln?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1644764[/snapback]

no wlasnie mam ale ta karta generuje jakies hyba zwarcie bo gdy jest wlozona w agp do komp wstaje tzn krecą sie witaraki ale nie wczytuje dyskietki, monitor ciemny, twardego niestartuje. juz nawet robilem tak ze odpalalem na samej pci a potem szybko wkladalem do agp tamta ale komp sie wtedy wieszal :blink: :lol2: :rolleyes: hehehe. juz czekam drugi tydzien i nawet odzewu z tamtej firmy. poczekam do konca tygodnia i jak nie to kaze im przyslac i wysylam do tego PCCenter. dzieki za rady pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich uczestnikow tego posta.

milo jest mi Was poinformowac ze poza MTEC i PC CENTER istnieja w polsce jeszcze inni specjalisci zajmujacy sie naprawa kart graficznych plyt glownych i innego sprzetu komputerowego :) Ja pracuje w serwisie elektornicznym w gdansku i specjalizuje sie w kompleksowych naprawach kart graficznych łacznie z wymiana ukladow BGA. W porownaniu z dwiema wyzej wymienionymi firmami moge zaoferowac Wam duzo nizsze ceny napraw objetych gwarancja oraz dbalosc o kazdego pojedynczego kliena.. (ja nie zaczynam dyskusji od min 10 kart :P )

Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Wystawiam aukcje naprawy karty na allegro jesli ktos sobie zyczy takiego zabezpieczenia - moje konto na allegro: adixc

e-mail: adixc@o2.pl

tel: 511-911-410

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...