moadipek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) siema.mam zamiar zakupic sobie nowe chlodzonko na mojego maxtorka i nie wiem co wybrac znalazlem to http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1014 pod uwage biore to ze jest cichy i ma dobry przeplyw p[oiwetrza a pozatym sklada sie z 2 czesci od gory zaklada sie radiator a od dolu wieje na niego taki fajny duzy witraczek...co sadzicie o tym?? moze polecacie cos innego w podobnej cenie max do 150zł... Edytowane 12 Września 2005 przez moadipek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Hmm po co wydawać 150 zł ? Robisz tak -> Zdjecia 3,4,5. Zamiast drugiego dysku możesz powiesić wentylator i puścic go na 5v. Zajmie to troche miejsca w zatoce 5.25'' ale efekt gwarantowany :] Sam zastosowałęm takie rozwiązanie ale niestety nie mam aparatu bo pokazał bym jak to wygląda u mnie. Koszt to materiał do zawieszenia dysku plus wentylator jakis lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...