myrddin669 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 heh, no fakt - gry to ja widze tylko u mojego mlodszego brata na kompie a u mnie spi/prime/memtest to od jakiegos czasu nie schodzą z monitora :lol: i mam zgrzew że w czasach 1280x1024@100Hz ja najwięcej ostatnio dosa oglądam B) znaczy jakieś tam vga pewnie 640x480@60Hz - okulista wjedzie pewnie z jakimś -5... jak kiedyś pójdę... pi_addicted pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 mam prosbe dla uzytkownikow ktorzy zakupili swoje opki u arche. moglibyscie napisac ich pelna serie ??alez prosze... OSA144DAA5BN CAB2E 0546BPMW 1363249K50529 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 kurcze zastanawiam sie teraz no moze nie odrazu teraz nad wymiana na opka nom ale trzeab znalesc losia na mojego obecnego proca no i aby nie wpasc z z tym ze nie bedzie latal conajmniej 2,7Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 kurcze zastanawiam sie teraz no moze nie odrazu teraz nad wymiana na opka nom ale trzeab znalesc losia na mojego obecnego proca no i aby nie wpasc z z tym ze nie bedzie latal conajmniej 2,7Ghzwystaw vinniczka na allegro napewno ktoś łyknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nom ale w jakiej ceny moge sie spodziewac? czy w polsce ma ktos opka ktory lata 3Ghz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nom ale w jakiej ceny moge sie spodziewac? czy w polsce ma ktos opka ktory lata 3Ghz? Milansa robi 2950MHz 1,61V a dalej nie chce dać więcej V ;) więc zapewne by poleciał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 to mu si trafila sztuka kurcze! za taka warto by dac 800zl nawet choc wart jest znacznie wiecej al eja nie mam tyle kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 to mu si trafila sztuka kurcze! za taka warto by dac 800zl nawet choc wart jest znacznie wiecej al eja nie mam tyle kasyza 735 ma boxy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nom ale w jakiej ceny moge sie spodziewac? czy w polsce ma ktos opka ktory lata 3Ghz? Tak, między innymi mój biega(patrz sygnaturka)3,00GHz.Zobacz też na ranking w SPi 16M,tam jest więcej opków które tak biegają. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ehhh mój też by latał i chyba nawet wiecej żeby nie ta wredna MSI :( Ale Ricci piękny wynik, moje gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tak, między innymi mój biega(patrz sygnaturka)3,00GHz.Zobacz też na ranking w SPi 16M,tam jest więcej opków które tak biegają. :wink:Ale Ty masz opka 150 wiec sie nie liczysz :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 tego co ma milans za 735 zł to już jest mój dzisiaj jade do ibiza go odebrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 to odrazu chwal sie jak pyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja bede sobie opka bral w kwietniu. Jak myslicie dalej beda sie tak dobrze krecic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja bede sobie opka bral w kwietniu. Jak myslicie dalej beda sie tak dobrze krecic?wróżbici poszukiwani ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja bede sobie opka bral w kwietniu. Jak myslicie dalej beda sie tak dobrze krecic?napewno zrobi Ci 3,3 na stockowym napięciu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arche_ Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nom ale w jakiej ceny moge sie spodziewac? czy w polsce ma ktos opka ktory lata 3Ghz? a może być SanDiego który lata na 3 GHz :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja bede sobie opka bral w kwietniu. Jak myslicie dalej beda sie tak dobrze krecic? napewno zrobi Ci 3,3 na stockowym napięciu :lol: Nie oszukuj kolegi :angry: napewno zrobi 3,5 na stockowym napieciu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) mam pytanko: czy znalazła by sie tak miła osoba z Warszawy która potestuje mi Opka na DFI ? :) u mnie w kompie "coś" nie gra, chce wyeliminować wszystkie możliwości, a pod ręka mam tylko płyte Gigabyte o miernych możliwościch OC. zajmnie nam to raczej nie duzo, paredziesiąt minut a ile frajdy :D najchetniej osoby z bielan, żoliborza lub bemowa :) dzięki z góry :) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A może ktoś z Wawy co ma DFI i potestuje DWA opki :D Jak coś to też bardzo chętnie wyeliminuje wine procka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A może ktoś z Wawy co ma DFI i potestuje DWA opki :D Jak coś to też bardzo chętnie wyeliminuje wine procka ;) ale wg Twojego opisu 2900 to sporo - chesz wiecej ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Ehh ale zobacz na jakim napieciu :D Wydaje mi sie że 3ghz spokojnie da sie pociągnąć :D Wiem że 3d mark nie jest oznaką stabilności ale prosze zaufać mi na slowo że te 2,9ghz napewno jest stabilne ;) A co do napiecia w CPU-Z to też nie takie jak pokazuje.. dokładne to jest 1,49V i przepraszam za wprowadzenie błąd w sygnaturce i za moment zmieni sie ;) Policzcie sobie 1,36V + 10% ;) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 OK - To ja za kolegoof przypomne i zapytam glosniej - czy jest ktos, kto - [wymagania: patrz kilka postoof wyzej] - z WARSZAWY ??? PS: jak PKP nie nawali mozecie liczyc i na mnie! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Opki w dłoń i do gdańska sie zwijamy :D Ma1y jak chcesz to możesz wpaść do mnie coś zdziałamy, nie wiele ale zawsze ;) Tylko ram weź jak masz dobry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Opki w dłoń i do gdańska sie zwijamy :D Ma1y jak chcesz to możesz wpaść do mnie coś zdziałamy, nie wiele ale zawsze ;) Tylko ram weź jak masz dobry :P leci u Ciebie na 2900 ? wiec wpaść moge :) gdzie mieszkasz? ram ma hynixy D43 (2x512) - teraz mam je na 245 Cl2.5, 1T, spi robie na 275 na Cl3 i 2T :) zle nie jest jak na tani ram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Wola ;) Tak pomiedzy twoimi wymaganiami :P Hehehe ja mam kingmaxy które ledwo 220Mhz robią :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Wola ;) Tak pomiedzy twoimi wymaganiami :P Hehehe ja mam kingmaxy które ledwo 220Mhz robią :lol2:heh pomiędzy ;) wiec jak mozesz to mozemy sie juz na PW jakoś umówić, pamiątki wziąć moge tez :) ps nadal czemay na osoby z DFi chetne do "zabawy" ... :) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Opki w dłoń i do gdańska sie zwijamy :D Ma1y jak chcesz to możesz wpaść do mnie coś zdziałamy, nie wiele ale zawsze ;) Tylko ram weź jak masz dobry :P Zapraszam równiez do Siebie na platforme testowa do Gdańska :) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 PRZYGODY ZATEM NADSZEDL CZAS - w droge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;] czizuz - coby tylko spiwora nie zapomniec ! ;] - PITER - napuszczaj wody do wanny - sie moze wyKOMpie ! ;] PS:mam nadzieje ze nie chrapiesz...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...