arche_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) :) testowane na DFI Lan PARTY + Pentagram 120 CU+ Edytowane 8 Stycznia 2006 przez arche_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ładnie jak na Tcase57... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Arche, jakie temperaturki w stresie? Edytowane 8 Stycznia 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_007 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a moze ktos juz dorwal opka 165? moze wie gdzie takowe cos dostac? :/ i mniej wiecej za ile? arche_ moze ty cos takiego sprowadzisz do nas? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Arche, czym chłodzony procesor i jakie temperaturki w stresie? testowane na DFI Lan PARTY + Pentagram 120 CU+ @arche_ moze zajmiecie sie selekcja procesorow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 @arche_ moze zajmiecie sie selekcja procesorow? Najpierw trzeba mieć co selekcjonować,nie Arche ? Poniedziałek już tuż, tuż a w poniedziałki przychodzą zwykle dobre wiadomości :lol: Może w poniedziałek będziesz coś wiedział na temat nowej dostawy Opteronów 144 ? Wiem,wiem,w marcu...ale choć nadziei nie odbieraj...może wcześniej...Nic nie wiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arche_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Arche, jakie temperaturki w stresie? Mały update .... po prawie trzech godzinach przy 3000 MHz 1,61 v - Prime wysypał się , zwiekszyłem napięcie do 1,68 tez przy 3 GHz ... może będzie bardziej stable :) , zobaczymy rano temperaturki jak z obrazka niżej .... 1870210[/snapback] a moze ktos juz dorwal opka 165? moze wie gdzie takowe cos dostac? :/ i mniej wiecej za ile? arche_ moze ty cos takiego sprowadzisz do nas? :] jak tylko będę miał skąd ... próbowałem już, niestety jak na razie braki :( @arche_ moze zajmiecie sie selekcja procesorow? Jak tylko przejdę przyśpieszony kurs selekcjenora ;) Najpierw trzeba mieć co selekcjonować,nie Arche ? Poniedziałek już tuż, tuż a w poniedziałki przychodzą zwykle dobre wiadomości :lol: Może w poniedziałek będziesz coś wiedział na temat nowej dostawy Opteronów 144 ? Wiem,wiem,w marcu...ale choć nadziei nie odbieraj...może wcześniej...Nic nie wiesz ? Nic na horyzoncie nie widac ... ale jak tylko będą jakieś wieści dowiecie się na początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. Mam mozliwosc kupna opterona 146 za 780zl. warto ? czy on jest napewno na s939 ? Bo sprzedawca mi gadal 940.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Witam. Mam mozliwosc kupna opterona 146 za 780zl. warto ? czy on jest napewno na s939 ? Bo sprzedawca mi gadal 940.... Skoro sprzedawca "ci gadał",że jest na 940 to dlaczego ma być na s939 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 no bo chyba wszystkie opterony z sexii 1xx sa na 939 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_007 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 są na s940 i sa na s939 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 heh <ok> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 arche podeslij jakiegos procka na zabawy i jak bedzie git to go wezme i ludzie beda wiedzieli, ze procki z ktorych mas scr nie sa z selekcji, bo z tego co bylo pisane, to pudelka sa otwarte ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 arche podeslij jakiegos procka na zabawy i jak bedzie git to go wezme i ludzie beda wiedzieli, ze procki z ktorych mas scr nie sa z selekcji, bo z tego co bylo pisane, to pudelka sa otwarte ;] mozna to traktowac jako sprawdzanie sprzetu przed wysylka, czy nie jest wadliwy juz od producenta, bo potem moga byc pretensje ze uszkodzona sztuka do nich doszla pozatym moim zdaniem jak chcecie lepsze oc to kupcie sobie 3700+ sandiego, mnoznik 11, 1mb l2 i teoretycznie lepiej trafic dobrego sd niz opka teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Ja mam procek od Arche i też był otwarty... ale podjeżewam że nie chodziło o sprawdzenie... bo w pudełku został procesor dodatkowo zabezpieczony folią bąbelkową oraz gwarancja była wlożona.. wiec wydaje mi sie że to było powodem otwarcia pudła.. a raczej nie prosiłem o selekta, a sam procesor śmiga na 2,8ghz, 1,44V ;) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a moze ktos juz dorwal opka 165? moze wie gdzie takowe cos dostac? :/ i mniej wiecej za ile? arche_ moze ty cos takiego sprowadzisz do nas? :] Procki wogole niedostepne u nas niestety :-\ Ja zamowilem sobie dwie sztuki z USA, takze jak co to moze jedna sprzedam, ale to dopiero za 4-6 tygodni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a moze ktos juz dorwal opka 165? moze wie gdzie takowe cos dostac? :/ i mniej wiecej za ile? arche_ moze ty cos takiego sprowadzisz do nas? :] Ma taki jeden (w temacie o X2 jest robi 2,7G@1,45V), a niedlugo beda mialy juz 3 osoby. Wszystko z USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_007 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 lepiej trafic nie moglem, prawdopodobnie bede mial cala kase na kompa, wiec bede mogl od ciebie kupic opka 165, powiedz mniej wiecej za ile, to powiem czy sie na to pisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ja mam procek od Arche i też był otwarty... ale podjeżewam że nie chodziło o sprawdzenie... bo w pudełku został procesor dodatkowo zabezpieczony folią bąbelkową oraz gwarancja była wlożona.. wiec wydaje mi sie że to było powodem otwarcia pudła.. a raczej nie prosiłem o selekta, a sam procesor śmiga na 2,8ghz, 1,44V ;) w moim przypadku wszystko bylo nienaruszone gdyz pewnie magazynierzy zdazyli juz "dostac po glowie" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arche_ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 porady .... proszę Czy Opteron 148 socket 940 może pracować w komb 2proc. i czy są do nich płyty dwuprocesorowe ? Nie mogę żadnej znaleźć , mam dwa procesory na s940 opt148 które "kiszą" się na półce, a z chęcią zobaczyłbym jak pracują razem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Nie, nie może. :blink: S940: Seria 1xx-praca 1procesorowa Seria 2xx-praca1-2 procesorowa Seria 8xx-praca 1-8 procesorowa Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luther Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Opteron 146 @3520MHz na chłodzeniu powietrznym :P http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=85752 no comment ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Opteron 146 @3520MHz na chłodzeniu powietrznym :P http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=85752 no comment ;) Temperatura otoczenia -50 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Temperatura otoczenia -50 :D NO bez przesady ja tam widze -5 wg autora tekstu :P :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) A temperatura CPU +8C ;) Troche duzo voltow na procku, ale i tak swietna sztuka z tego opteronka. Tylko te okna moglby pomalowac bo sa w oplakanym stanie (pewnie juz nie starczylo na farbe ;) ) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) bo to jest domek letniskowy :D gdzies tam widziałem sztukę któa była przy 3.5 ghz stabilna - tu nie wiadomo jak z tym jest. co prawda w tamtym procu nie był prime ani superpi, ale 3dmarka 2001 przelatywał :D Edytowane 9 Stycznia 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wiadomość od arche kiedy będą nowe procki: "Luty/marzec. Byc może na początku przyszłego tygodnia dostaniemy 10 szt. niestety w cenie około 800 zł , ale to jeszcze nic pewnego. Aktualnie nie mamy ani jednej szt. na stanie." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wiadomość od arche kiedy będą nowe procki: "... niestety w cenie około 800 zł , ale to jeszcze nic pewnego." Hehe,jest popycik to i cena wzrosła...No, ale cóż,sami tą cenę nakręciliśmy... Trzeba będzie brać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Nie no lekka przesada 800zł :/ Szkoda naprawde :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 to niech chociaz 750zl za oem i 800zl za box bo 800zl za oem to lekka przesada!! bo wtedy z przesylka i chlodzonkiem 900zł duzo jak za procka jak dla mnie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...