Skocz do zawartości
ibizpl

Nowy Opteron 144 - S939 Czyżby Venice Do Lamusa?

Rekomendowane odpowiedzi

heh, no fakt - gry to ja widze tylko u mojego mlodszego brata na kompie a u mnie spi/prime/memtest to od jakiegos czasu nie schodzą z monitora :lol:

i mam zgrzew że w czasach 1280x1024@100Hz ja najwięcej ostatnio dosa oglądam B) znaczy jakieś tam vga pewnie 640x480@60Hz - okulista wjedzie pewnie z jakimś -5... jak kiedyś pójdę...

pi_addicted

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pcmax napisał(a):

kurcze zastanawiam sie teraz no moze nie odrazu teraz nad wymiana na opka nom ale trzeab znalesc losia na mojego obecnego proca no i aby nie wpasc z z tym ze nie bedzie latal conajmniej 2,7Ghz

wystaw vinniczka na allegro napewno ktoś łyknie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

remo112 napisał(a):

Ja bede sobie opka bral w kwietniu. Jak myslicie dalej beda sie tak dobrze krecic?

Dejot napisał(a):

napewno zrobi Ci 3,3 na stockowym napięciu :lol:

Nie oszukuj kolegi :angry: napewno zrobi 3,5 na stockowym napieciu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko:

czy znalazła by sie tak miła osoba z Warszawy która potestuje mi Opka na DFI ? :) u mnie w kompie "coś" nie gra, chce wyeliminować wszystkie możliwości, a pod ręka mam tylko płyte Gigabyte o miernych możliwościch OC. zajmnie nam to raczej nie duzo, paredziesiąt minut a ile frajdy :D

najchetniej osoby z bielan, żoliborza lub bemowa :)

dzięki z góry :)

Edytowane przez ma1y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh ale zobacz na jakim napieciu :D Wydaje mi sie że 3ghz spokojnie da sie pociągnąć :D Wiem że 3d mark nie jest oznaką stabilności ale prosze zaufać mi na slowo że te 2,9ghz napewno jest stabilne ;) A co do napiecia w CPU-Z to też nie takie jak pokazuje.. dokładne to jest 1,49V i przepraszam za wprowadzenie błąd w sygnaturce i za moment zmieni sie ;) Policzcie sobie 1,36V + 10% ;)

Dołączona grafika

Edytowane przez Drozda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drozda napisał(a):

Opki w dłoń i do gdańska sie zwijamy :D Ma1y jak chcesz to możesz wpaść do mnie coś zdziałamy, nie wiele ale zawsze ;) Tylko ram weź jak masz dobry :P

leci u Ciebie na 2900 ? wiec wpaść moge :) gdzie mieszkasz? ram ma hynixy D43 (2x512) - teraz mam je na 245 Cl2.5, 1T, spi robie na 275 na Cl3 i 2T :) zle nie jest jak na tani ram :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drozda napisał(a):

Wola ;) Tak pomiedzy twoimi wymaganiami :P Hehehe ja mam kingmaxy które ledwo 220Mhz robią :lol2:

heh pomiędzy ;)

wiec jak mozesz to mozemy sie juz na PW jakoś umówić, pamiątki wziąć moge tez :)

ps nadal czemay na osoby z DFi chetne do "zabawy" ... :)

Edytowane przez ma1y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drozda napisał(a):

Opki w dłoń i do gdańska sie zwijamy :D Ma1y jak chcesz to możesz wpaść do mnie coś zdziałamy, nie wiele ale zawsze ;) Tylko ram weź jak masz dobry :P

Zapraszam równiez do Siebie na platforme testowa do Gdańska :)

Edytowane przez PITer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi