inc0gnit0 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Witam Chcialem zmienic swoje konto mailowe, bo na obecne przychodzi dosc sporo spamu:| i jest to troche denerwujace. Prosilbym o podanie nazw portali na ktorych konta mailowe sa w wg Was najlepsze. Obecnie korzystam z o2.pl i limit wiadomosci to 20 MB, nic nie jest doklejane do wiadomosci, a wiadomosci z portalu przychodza zadko i bez problemu mozna je zablowowac. w Jakim innym portalu znajde podobne warunki??? p.s. Chodzi mi o konta bezplatne. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Tylko yahoo.com (ladnie wylapuje smieci + ochrona symantec norton antyvirus). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 A poszukac na forum to nie laska?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Only google mail (GMAIL) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 @narcyz szukalem ale widac nie dosc dokladnie Gmail i Yahoo maja limit wiadomosci 10 MB, na o2 tez nie narzekalem na smieci dopoki sie gdzies nie zarejestrowalem czy cos:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 również polecam gmail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Co do GMAIL - aby się zarejestrować musisz mieć zaproszenie - zdobędziesz je z linku z sygnaturki TOMAHAWK_'a, albo podaj swój stary adres email - prześle Ci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 hriders.com -> skrzynka 1 TB, max wiadomosc 500MB... A co do spamu to nie wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 najlepsze konta sa na serwerach prywatnych platnych providerow - szybkie, bez spamu i stabilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Tylko i wylacznie Gmail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Tylko yahoo.com (ladnie wylapuje smieci + ochrona symantec norton antyvirus). 1644771[/snapback] Zgadza sie, yahoo yest greyt! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halski.xt.pl Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Gmail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 poczta.fm czyli chyba www.interia.pl - jest antyspam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 poczta.fm czyli chyba www.interia.pl - jest antyspam 1645450[/snapback] poczta.fm jest zła <_< Miałem tam skrzynkę przez jakiś czas i nie byłem zadowolony... Osobiście polecam gmail ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 home.pl od 3 lat posiadam 2 szkrzynki (dozywotnie) i ZERO problemow :) Support Wspanialy. Mialem problem z mailem napisalem o co chodzi do bok po chwlili dzwonili na tel.kom, wszystko obgadalem. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Severus - moze jakies konkrety, bo "jest zla" to troche malo. A co moge odradzic to o2.pl - fatalna pomoc techniczna, przez rok nie naprawili mi skrzynki (nadal nie moge normalnie odbierac maili - musze je przekierowywac przez co nie dziala antyspam), w dodatku nie odpowiadaja na maile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 A co moge odradzic to o2.pl - fatalna pomoc techniczna 1645480[/snapback] Pomoc techniczna na o2 jest gorzej niz fatalna. Nie ma zadnego kontaktu z ich zaloga, a wszelkie maile ktore sie do nich laduja chyba od razu w /dev/null. Probowalem sie z nimi skontaktowac 3 razy, nie dostalem ani jednej odpowiedzi, nie zmienilo sie kompletnie nic. Gmail jest calkiem przyjemny, ale nie dla osob, ktore nadaj korzystaja z modemow analogowych (badz przycietej neostrady ;P) i lubia interfejs www. Ten jest poprostu koszmarnie "wielki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ja uzywam Gmaila i jestem zadowolony. IMHO o2 moze przy nim sie schowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 zalozylem na gmail i chcialem sprawdzic jak dziala, wyslalem maila z o2 czekam dzien i nic, wyslalem drugi raz czekam dzien i nic, prosze kolege z gmail zeby wyslal. wysyla i jest zaraz, czyli Bat skonfigurowany dobrze, wchodze przez www a moje maile leza w katalogu spam :| mail o tresci "Hello , -- Best regards". probuje o tresci "shdajsdh" i znow w spamie. Ojj jak ten antyspam bedzie wylapywal mi kazda wiadomosc to sie zdenerwuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 czytalem to co pisaliscie o gmailu, ale ja nadal jestem za to poczta. mam juz jakis czas i dziala bez zarzutu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 mamcar skoro jesteś zadowolnony z o2 to sobie załóż po prostu kolejne konto i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 o2 - uzywam juz dosyc dlugo i nie mam zadnych zastrzezezn ps. nie orietujecie sie gdzie moge znalescjakies darmowe konto zebym mial ID fidel bez zadnych nomerkow itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) 9 Edytowane 15 Lipca 2013 przez inc0gnit0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Ja mam na onecie i problemów brak :). Odradzam na WP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ja mam na onecie i problemów brak :). Odradzam na WP. 1650947[/snapback] Tez mam na Onecie i zasadniczo nie narzekam, tyle ze czasami albo maile wogole nie dochodza, albo dochodza z absurdalnym opoznieniem (rekordzista doszedl po 3 dniach) :? Za to nie doklejaja nic do postow, a i filtr antyspamowy dziala bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 hriders.com -> skrzynka 1 TB, max wiadomosc 500MB... A co do spamu to nie wiem ;) 1644940[/snapback] wow, ale coś stronka narazie nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 mamcar-> big thx man:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Tez mam na Onecie i zasadniczo nie narzekam, tyle ze czasami albo maile wogole nie dochodza, albo dochodza z absurdalnym opoznieniem (rekordzista doszedl po 3 dniach) :? Za to nie doklejaja nic do postow, a i filtr antyspamowy dziala bardzo dobrze. 1651720[/snapback] szczesciarz ;) Do mnie mail na onet szedl kolo tygodnia ... WP faktycznie jest zwalone - czesto gesto maile maja opoznienia po kilka dni lub przepadaja. Z darmowych kont uzywam o2 i gmaila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jesli jestes kibicem barcy albo lubisz misto barcelone polecam www.barcelona.com darmowe, szybkie, ladne, tylko, że po angielsku. Mi to duzo nie przeszkadza. Polecam, mozna pochwalic sie kumplom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 najlepszy TLEN !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...