Bull_Byk Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Po wielu rozsterkach przeszedlem z gg na konnekta ale mam jeden problemik. Jak z kims rozmawiam i zamkne okno, to jak chce kontynuowac rozmowe to po otwarciu okna rozmowy okienko jest calkowicie wyszczyszczone. Chodzi mi o to zeby rozmowac byla dalej w oknie rozmowy a nie zebym musial skakac do historii i szukac kontekstu rozmowy. nie wie ktos jak to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ustawienia -> Interfejs -> Wiadomości -> pierwsza opcja od gory - zapamietaj zawartosc okna po jego zamknieciu. zajelo mi to 5 sek. szukania. na drugi raz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) no tak teraz juz wiem ze jest ale nie mialem tej opcji aktywnej bo mialem wlaczone minimum opcji dlatego to aktywne nie bylo. dzieki z gory No ale mam jeszcze jeden problemik jak wchodze w historie to nie wiem czemu zawsze przerzuca mnie do historii opisow a nie do historii wiadomosci i nie mam zielonego pojecia jak to zmienic bo to fest niewygodne jest w uzyciu ciagle przeskakiwanie Edytowane 12 Września 2005 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 to coś bardzo często korzystasz z ohistorii.. ja tam wchodze raz na pare tygodni... Co do wadomości w oknie.. wystarczy przytrzymać shift podczas zamykania okna... Jeśli nei zapamietuje Ci po zamknieciu to wtedy zapamieta.. ajeśli zapamietuje normalnie to po wciśnięciu shifta wykasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...