kuki1989 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 a jednak oszukał mnie :( dzis jest czwartek a karty nie ma, jeszcze dzis ide na policje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) a jednak oszukał mnie :( dzis jest czwartek a karty nie ma, jeszcze dzis ide na policje 1650290[/snapback] Ja pier...le a co ty myslałeś? standardowa gadka, pomyliłem paczki, gośc grał na czas żeby doszła do niego kasa z pobrania. zjebałeś sprawe i tyle. Gdbyś poszedł na Policje zablokowali by przekaz i częśc kasy byś odzyskał. teraz kiszka straszna, mała szkodliwośc czynu i policja na 905 oleje sprawe... Ale tak czy tak idź na policje weź wszystkie dane gościa jakie masz, wydrukuj logi z gg i korespondencje mailową. zbierz porpostu co tylko możesz. Podaj nick tego kolesia który Ci to zaproponował. kurde jak nie przeprowadzałeś sprawy przez allegro było chociaż powiedzieć żeby podał ci telefon stacjonarny,- zadźwonić i zweryfikować... Edytowane 15 Września 2005 przez dszywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Teraz to juz [gluteus maximus] zbita ;-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...