Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8594187 Szczególnie rozbawił mnie text o tym że Celeron 466 jest: "SZYBKI (chodzi jak duron 800 na płycie VIA)" :lol: :lol: :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Miałem taką sama mobo - to był niezły sprzęt jak na te czasy. U mnie na tej mobo chodził P3 933MHz. Ja osobiśie wolę sprzedawac na części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Sam zestaw jest w porządku. Tylko sprzedawca "troszkę nagina". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tylko co tyle moge fowiedziec o sprzedawcy BIG LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 MEga LOL :]. Skad sie tacy biora??;]. A text z duronem jest lepszy niz "reanimator prockow" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Sam zestaw jest w porządku. Tylko sprzedawca "troszkę nagina". ehh taka okazja!! co tu się zastanawiać ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Paru jak widać już się dało nabrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Demon szybkości, ale w sumie 600 zł za niego to jeszcze nie bardzo dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 BIG LOL :lol: i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Nie smiac ja go licytuje no za 600zl hehe Mega lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Nie smiac ja go licytuje no za 600zl hehe Mega lol A pu jucha Ci taki sprzet z tego co widze w podpisie to nazekac nie mozesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...