Flinston Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Witam jestem posiadaczem nagrywarki DVD NEC 3540A Zauwazylem ze podzcas zamykania szuflady wydaje z siebie taki terkocik trrrrrrr, ale tylko podczas zamykania podczas wysuwania nie , nagrywa wszystko idealnie, tylko ten mechanizm zamykania szuflada jakis taki dziwny dzwiek wydaje. Czy to kwalifikuje ja do wymiany czy raczej sobie glowy nie zawracac? skoro wszystko pozatym jest ok. Czy ktos tak mial w swojej nagrywarce/ poradzcie pozdrawiam :-| :-| Edytowane 12 Września 2005 przez Flinston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 W mojej czegoś takiego nie ma (kolor czarny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 A to "trrrrrrrr" to bardzo głośno ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 no nie bardzo to jest tylko ten moment jak sie zamyka ale troche slychac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ja mam podobną nagrywarkę i jeśli chodzi o system zamykania i otwierania tacki to nie jest cichy, ale jakoś bardzo mi to nie przeszkadza. Możliwe że masz jakąś wadę silniczka odpowiedzialnego za tackę, ale jeśli oddasz to na gwarancji do serwisu to pewnie poczekasz sobie z miesiąc albo i dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 to chyba nie bede se [gluteus maximus] zawracal w koncu to nie jest az tak duzy problem , a pozatym mam drugi naped do odtwarzania , nagrywarka bedzie sluzyla tylko do nagrywania i to sporadycznie nie za czesto. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...