malarz84 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) witam, moj problem polega na tym ze mam ok 50 plików pdf (kazdy plik ma 1 strone) chcial bym to jakos scalic zeby w 1 pliku PDF bylo 50 tych stron .... wiecie moze czy mozna to zrobic jakos w illustratorze? albo w czymkolwiek innym?prosze o pomoc ... pozdrawiam malarz84 Edytowane 12 Września 2005 przez malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 ja bym przerobil na doc, połaczym i wszystko do pdf, programow do konwersji jest na tyle ze jest w czym wybierac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 problem polega na tym ze mam na tych pojedynczych stronach PDF dosc sporo obrazkow, wiec doc ...... raczej odpada ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a co to? ms word obrazkow nie obsluguje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 no ok, liczmy ze mam juz w wordzie ok 50 stron i wszystkko jest tak jak powinnoo byc, teraz zaproponuje mi jakis dobry program do konwersji na PDF-a .... Illustrator niestety nie potrafi nawet wczytac tego ".doc"a a jak wczyta to jest pusta czysta strona ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) sproboj tym http://www.pdffactory.com/ albo to: http://www.abbyy.com/pdftransformer/ ten jest najlepszy, ale nie wiem jakie w wersji trial sa ograniczenia Edytowane 13 Września 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 no niestety nic z tego nie bedzie, problem polega na tym ze nawet jesli zrobie wszystko w wordzie tak jak mowilismy to jakosc jest duzo gorsza niz w pdf (mysle o jakosci textu po wydruku) ... najlepiej by bylo jak bym mogl scalic poszczegolne pliki pdf do 1 pliku bez zadnej konwersji z jednego formatu na innyy .... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 poszukaj sobie: Adobe Acrobat Professional 6.0 (oczywiscie nie znajdziesz wersji darmowej, MOZE trial - wiec zostaje wiadomo co....) tam chyba sa narzedzia do scalania pdfow. to raz. jesli ci sie nie uda tym to jeszcze mozesz sie pobawic: ImageMagick klik! tym juz powinno na 100% sie udac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 pieknie pieknie adobe acrobat prof zalatwil sprawe ...... dzieki bardzo, wlasnie dokladnie o to mi chodzilo !!! pozdrawiam malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...