AdamDyczkowski Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jak wyciągnąć więcej mocy z wiatraczka np, 18, 20, 24V, jest artykuł na Tweaku, ale zrobiłem dokładnie tak samo i nie działa, jakieś porady. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Może więcej szczegółow? Co robiłeś, jaka płyta i czy wiatraczek się kreci jak przedtem czy wogóle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Chodzi o to, że mam dodatkowy wiatraczek w obudowie i chciałbym spróbowac go pusci na troche wiekszych obrotach, przeczytałem w pewnym artykule ale nie dzaiłało tak jak tam pisało. Wiem tylko że berkut wie jak to zrobic. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 na faq opisane sa napiecia - podlacz pod wtyczke atx tak jak jest opisane, i bedzie cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 noo umnie dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Sorry za to pytanie ale nigdzie nie moge znalezc tego FAQ. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Dzieki Grzechu Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...