sbogdi Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Cze Słuchajcie mam Semprona 2600+ box soketA na Gigabyte GA-7N400SL i na programiku (EasyTune4) od Gigabyta temperatura podczas normalnej pracy =ok 63 stopnie a podczas gry jakies 67!!!!! PS. KOMP bez zadnych modyfikacji W sklepie mowia ze gigabyte moze oszukiwac nawet o 10 stopni ale cos mi sie nie chce wierzyc im i nie chce czekac az sie zwędzi takze pytam was!!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Przy takiej temp to nic mu się jeszcze nie stanie. Zasada 1 temperaturę najlepiej odczytuj z biosu. Zasada 2: jakie masz chłodzonko i pastę termoprzewodzącą, bo jak ten biały silikon to nic nadzwyczajnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdi Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 ten komp zlozyl sklep komp. i nie wiem czy wogole dali jakas paste a chlodzonko: wiatrak do amd dolozony do procka (box) a w biosie pokazuje ta sama temperature co w ET4 takze programik sie nie myli! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdi Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 aha w biosie doszedlem do 70 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Ściągasz radiator, dokładnie musisz oczyścić rdzeń (przy okazji możesz wyszlifować spód radiatora - opis w F.A.Q) nakładasz dobrą pastę polecam aceramique i zakładasz radiator i spr. jak temp. wygląda po tym zabiegu. Jak masz wentylowaną budę? Najlepiej chyba będzie wymienić to BOXowe chłodzonko. Edytowane 12 Września 2005 przez tech.tel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdi Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mam jeden wiatrak na obudowie tylko tyle tylko nie wiem czy ma to sens bo nie ma jednej scianki:) pozdro kupie paste i zobacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...