Stinker Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 u mnie w pracy jeden facet kupił kompa do domu (w leclerk lub hipernova - sam nie wie) i prosił mnie, żebym rzucił okiem, bo coś się nie chce uruchomić i faktycznie po włączeniu, w trakcie uruchamiania Linux Mandrake 10.1 dochodzi do 5sec i staje (nie reaguje na polecenia klawiatury ani przycisk power, jedynie na reset) co dziwniejsze po wejściu do BIOSU (nic nie zmieniałem, chciałem tylko zobaczyć ustawienia) też się wiesza i nie reaguje tem. 24 stopnie kurde gdyby się grzał, to by się wyłączył, ale to nie to pytałem faceta, co ma za bebechy w jednostce centralnej, ale on nie wie co jest grane i jak to naprawić, czy ktoś wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 pobila mi sie szklana kula i nie mam fusow, wiec moze podaj, w ktorym miejscu sie zatrzymuje... u mnie po 5 sec na pewno jest cos innego na ekranie niz u Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...