Skocz do zawartości
IamWeasel

Narodowe Odrodzenie Polski? Wtf?

Rekomendowane odpowiedzi

Ok spokojnie. Chodzi ogólnie oto, żeby niebyć za bardzo tolerancyjnym, bo to jest równie niebezpieczne jak "fanatyzm".

Niech robią co chcą, gdzie chcą i jak chcą, przyznać im wszystkie prawa. Róbta co chceta. Niech postawią sobie Cielca ze złota, wynajmą hale i robią orgie, bez ceregieli. Cofnijmy się 10 tysięcy lat do tyłu. Niech to nagrywają na kamere i puszczaja w jedynce o godzinie 20. Może przesadziłem, ale jak mają się rozliczać wspólnie z podatku niech to robią. Tylko nie rozumiem slubów kościelnych nawet u protestantow ( przeca to kpina ze słów św. Pawła i słów samego Chrystusa, bez cytatów )

Tylko jak zmuszą mojego syna czy córke do oglądania, to biorę shotguna i rozwalam łby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok spokojnie. Chodzi ogólnie oto, żeby niebyć za bardzo tolerancyjnym, bo to jest równie niebezpieczne jak "fanatyzm".

Niech robią co chcą, gdzie chcą i jak chcą, przyznać im wszystkie prawa. Róbta co chceta. Niech postawią sobie Cielca ze złota, wynajmą hale i robią orgie, bez ceregieli. Cofnijmy się 10 tysięcy lat do tyłu. Niech to nagrywają na kamere i puszczaja w jedynce o godzinie 20. Może przesadziłem, ale jak mają się rozliczać wspólnie z podatku niech to robią. Tylko nie rozumiem slubów kościelnych nawet u protestantow ( przeca to kpina ze słów św. Pawła i słów samego Chrystusa, bez cytatów )

Tylko jak zmuszą mojego syna czy córke do oglądania, to biorę shotguna i rozwalam łby.

1649887[/snapback]

ZAŁATWISZ MI SHOTGUNA TO POMOGE! JESTEM ZA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem ten spot. Oni są bardziej [piiiip] niż Samoobrona czy LPR. Ten metaliczny orzeł mnie rozwalił, troche było w tym spocie rotfli ale ogólnie to taki troche neofaszystowski...

Jeżeli chcecie sobie pooglądać spoty to są na TVP1 między 15 a 16 czy jakoś tak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też bardzo denerwują wszelkiego rodzaju gej-parady czy nagłaśnianie tego że jakas tam para chce adoptowac dziecko (co nawiasem mówiąc dla mnie jest chore, dziecko to nie zabawka, kto z nas chciałby byc wychowany przez dwóch gejów?), poprostu nie chcę tego oglądac bo budzi to we mnie niesmak. Ale wg. mnie propagowanie braku tolerancji (czyli jakby nie patrzeć, mówienie że gej jest kimś gorszym, że ta konkretna osoba to pedał, a reszta jego cech nie ma znaczenia jeśli jest gejem) jest nie w porzadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest takie mądre para-przysłowie mówiące, że "Świat jest wielki i pełen poj..ów" -> zjadłem jedną literkę w adresie i patrzcie co znalazłem,, normalnie ciężko wyczuć kto bardziej po..;) => http://omp.lublin.pl/

jest jeszcze jedno przysłowie -> "gdzie gejów 6 tam każdy ma co zjeść" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam do gejow nic nie mam, nawet sluby niech sobie biora jak chca... z jednym wyjatkiem: adopcji mowie stanowcze NIE!

Bawic sie ze soba to jedno, a wykrzywiac dzieciakowi umysl od malosci to drugie...

Inna rzecz, ze geje (przynajmniej u nas) to banda hipokrytow - z jednej strony organizuja spoleczne kampanie, zeby odwrocic stereotyp ze gej to wymalowany facet w damskich ciuszkach, a z drugiwj na paradach widac stada takich pedalow (bo ci na okreslenie gej nie zasluguja...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super http://omp.lublin.pl/>>"

Członków i sympatyków OMP prosimy o codzienne odmiawianie Różańca w następujacych intencjach:

o Królestwo Powszechne Chrystusa Pana we wszystkich dziedzinach życia

o powrót Narodu Polskiego do Tradycji apostolskiej i Mszy św. Wszechczasów

o tryumf Niepokalanego Serca Maryi nad wszelkimi herezjami głoszonymi w Polsce

o świętość polskich rodzin

o nawrócenie młodzieży

o świętych kapłanów, zakonników i zakonnice"

2) Fajne ma onp gazetki Nowa Sztafeta - jakby ktos nie kojarzyl to byly juz kiedys sztafety nazywaly sie SturmStaffeten(jak nie pokrecilem)

Edytowane przez killua

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od gejowskich parad, juz bardziej denerwuja mnie pielgrzymki. Te pierwsze sa przynajmniej mniej monotonne i stwarzaja utrudnienia na drogach publicznych na zdecydowanie mniejsza skale :D

Uwazam tez, ze przestrzen publiczna moze byc swobodnie wykorzystywana przez wszystkie grupy spoleczne (oczywiscie zgodnie z prawem i w granicach rozsadku :D ) - takze publiczne radio i tv :D

Rownie dobrze moge powiedziec, ze nie podoba mi sie prezentowanie katolickiego betonu na masowa skale i ze nie lubie ludzi, ktorzy sie z tym obnosza :-P ... Niech se to robia w kosciele :lol:

ps

A te ugrupowania z linkow to "total ROTFL" :lol: ...

Edytowane przez vantomiko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Homoseksualizm jest zaburzeniem - ale naukowcy uwazają ze jesli w kazdej populacji wystepuje - to jest to normalne. W kazdej populacji występuje tez % ludzi chorych na raka, grozlicę, zabuzenia osobowosci - i jakoś to się leczy.

Moim zdaniem to jest na zasadzie podwyzszania poprzeczki...

Zeby w tv wyglodala ładnie podziałka - podnosi się granice karlnosci czynu - przez co przestepczosc spada :mur:

Alvo cukrzyca.. poziom podwyzszony cukru dzis - ktorego sie nie leczy - kiedys by był leczony farmakologicznie.

Komus się nie chce funduszy wydawac- i lepiej zaakceptowac.

Ja nie wiem dlaczego jest homoseksualizm - u zwierząt jest to zaburzenie zwiazane z za małym terytorium) - ale wazne jest to ze istnieje moralność - nawet jesli urodzil sie ktos ze skrętem na swoją płec - to nie znaczy ze mozna sobie poblazac. A moralnosc to jak gusta - o nich sięn ie rozmawia.

Dlatego wszelkiego rodzaju parady czy antyparady są dziecinne - tak z resztą jak cała polska polityka , która zeruje na takich niepokojach społecznych.

Ale wracając do tych parti neonazistowskich - przeciez w polsce jest jawne przyzwolenienie na nazizm... w kiosku miozna kupic normalnie gazetki o semitach co papierza obrazają itd... dla mnie to szczyt chamstwa - kiedyś poklucilem sie ze sprzedawca kiosku - okazalo sie ze RUCH jest wydawca tej gazetki i w kiosku musza miec takie cuda...

Przeciez to sa kpiny - jakies plany maciawelliego- zydzi rzadza swiatem - i te bzdurne dociekania kto ma rodzine zyda - ludzie - jakby tak patrzec to do 5 pokolen wstecz kazdemu bym zydowski rodowód znalazł.. samemu adolfowi hitlerowi tez...

Mialem w pracy poprzedniej takiego oszołoma - czytał te perony i inne cuda "wielkopolan" ... lol.. jakich bzdur się tam mozna naczytac...

Najsmieszniejsze jest to ze są takie organizacje w polsce - tylko ze sa to organizacje KATOLICKIE - jak ta sławna Opus dei czy jakos tak...

A przeciez KK trzyma mocno sztamę z nazistami - pokazuje to teraz i kiedys - przeciez papiez katolicki błogoslawil 3 rzeszę - cieszyl sie jak dziecko ze wrescie się pozbędą zydów, mormonów, masonów, badaczy... przeciez polowa tych ludzi trafila JAKO PIERWSZI do obozów zagłady - za odmowę współpracy z hitlerem...

Jak teraz ogladam te nazistowskie hasełka... oj ludzie nic się nie uczą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niko nie rozumiem twojej dugiej częsci o gejach - ale jesli dobrze rozumiem - to wlasnie widac twoją milosc chrystusową - stawiasz grzech jeden ponad drugi??

Czy chrystus nie wybaczyl nierządnicy?? a czym jest chomoseksualizm jak nie nierzadem ?? Więc przestań...

Bo moze zaczniemy tutaj wklejac PRAWDZIWE chistorie ksiezy którzy gwałca dzieci i w tym samym czasie czepcą swięte słowa...

30% gejów to pedofile - a moze 70% pedofilów to tez geje - bo to róznica. Ja nie popieram zadnego rodzaju grzechu - ale nie uzywam tego dominikańskiego jazgotu. Rzygać się chce - kiedy wrescie sie nauczycie ze JEZUS ZDOBYŁ ŚWIAT MIŁOŚCIĄ a nie zdurnymi ludzkimi filozofiami.

To tyle na temat kk... a co do papierza - to mam zeskanowac fotki?? jak ładnie przy hitlerze pozdrawia rzesze ...

Tak wyglada ta katolicka milosc..

Dajcie grzeszyc innym - bo WSZYSCY ZGRZESZYLI - i kazdy z osobna odpowie za swioje grzechy... kosciol ma NAUCZAC a nie WYMUSZAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech się nauczy nauczac czynami a nie słowami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie rozumiem - ludzie maja prawo grzeszyc, ale kazdy grzech ciagnie za sobą odpowiedzialnosc. Jezus wybaczyl pokornym - a nie zmuszał wszystkich uzywając panstwa do zmuszania innych do swoich zasad.

Kosciol manipuluje polityką by byłona jego.. to nie chrzescijanskie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi