Dr_Dres Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Jaki 300-350W zasilacz byście mi poradzili do mojego sprzęta :?: Narazie mam codegena 250 i się trochę sypie :) Chodzi mi o coś raczej wydajnego i dobrze trzymającego niż cichego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 to musisz zaopatrzyć się w Enlight-a mój pracuje bez wpady już 4 lata ATX230W :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Jaki 300-350W zasilacz byście mi poradzili do mojego sprzęta :?: Narazie mam codegena 250 i się trochę sypie :) Chodzi mi o coś raczej wydajnego i dobrze trzymającego niż cichego ja polecam Enlighta 300W PIV - mam takiego i jest OK trzyma napiecia i jest cichy (standardowo wiatrak pracuje z prdkoscia 1300-1400 rpm a przyspiesza wtedy gdy rosnie temp. w zasilaczu/obudowie) przy Twojej konfiguracji bedzie spoko BTW w TYM poscie zmiescilem fotke naklejki znamionowej mojego zasilacza 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 A adresik jakiegoś sklepu z takimi sprzętami może znacie to bym się sam też rozejrzał 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 w balcie maja 350w huntkeya za 199 zl slyszalem ze sa calkiem niezle a w gralu 420 enermaxa za 420 zl :D to juz jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 looknij np TU (zajzalem tam dzisiaj i zobaczylem 350W HuntKey - bede musial poszukac kogos kto to ma i zobaczyc jak sie sprawuje) BTW jak bedziesz potrzebowal czegos mocniejszego to looknij TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 a moze tak Chiftec?? cala obudowa (Dragon) kosztuje ok 300zl a jest super stabilna mocna kanstrukcja i elegancki zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Jak chcesz to moge Ci sprzedać 400Wat Fortron taki jak w www.4max.com.pl cena u mnie 300zł a w 4max 415zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Problem w tym że nie mam tyle kasy :cry: chyba kupie tego Enlighta na nic więcej mnie nie stać :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 hmm a ile masz? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 ej PITER jak tak bardzo chcesz to ja ta 400 od ciebie wezme ale za 200 zeta :) nawet ci z mijesca daje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 A moze jeszcze adresik i gdzie trzymam pieniądze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 270zł jest twój, co ty na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 270zł jest twój, co ty na to ? piter jak poczekasz miesiac to ja ten psu kupie tez jestem z gda i nie trzeba by wysylac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 No zobaczymy, ciepło sie zrobiło a pić sie chce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 ja mialem jakas szmire przez 3 lata i chodzi jak zyleta nadal tylko nie u mnie:D ale jak masz kasiore to bierz cos porzadnego w koncu dobry zasilacz to postawa stabilnego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...