Skocz do zawartości
iwo_kupa

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Rekomendowane odpowiedzi

Juz kilka dni temu chciaelm dac ten temat ale zapomnialem... [;

Wiec o to kilka linkow do poczytania, bo chyba nie ma co sie rozpisywac na temat GTA: ... Lecz co moza powiedziec moc PSP powala [;

Lecimy z tym <:

Data premiery i pare screenow

Eat , Drink , etc.

OFFICIAL WEB

O.W.

&

TRAILER !!! - jak nie bedzie to 'sercz'

PEACE

Edytowane przez iwo_kupa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem tak: żałuję że w to GTA nie zagram :(. Nie mam/nie będę miał (raczej) PSP więc mi to odpada ale inni niech się cieszą. A...liczba osób które kupiły/kupią PSP wcale nie jest taka mała.....

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm to jak sie zwie bo jestem ciekaw. Ale raczej watpie w to co piszesz.

Jesus :lol:

"jak się zwie ?" Grand Theft Auto: Liberty City Stories, tak się zwie i jest juz "dostępna" na PSP ...

W ogóle to nie forum warezów ... temat "dostepności" zamknięty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesus :lol:

"jak się zwie ?" Grand Theft Auto: Liberty City Stories, tak się zwie i jest juz "dostępna" na PSP ...

W ogóle to nie forum warezów ... temat "dostepności" zamknięty

chodziło o emulator PSP....nastepnym razem popatrz kogo i co cytujesz Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS2 juz jest. Gra bardziej wyglada jak dodatek do GTA3. Nic nie dodali z tego co jest w SA. Nawet postać sie topi gdy wskoczymy do wody. Są motory ;) Taki mix GTA3 z umiejetnościami GTA:VC. No ale ten klimat GTA3... mniam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wersja na PS2 to bezczelny nabijacz kasy :(. Niby fajnie bo znowu GTA ale na dobrą sprawę z każdym kolejnym GTA na PS2 Rockstar dodawał coś nowego, rozwijało serię a to? Powrót do przeszłości ot co. Ta gra była (jest) wypaśna na PSP (bo nie ma tam innej takiej alternatywy) ale kiedy na PS2 jest GTA3, VC, SA to ja przynajmniej nie widzę większego sensu żeby to kupować. Lubię GTA nadal of course ale to już jest IMO pościg za większą kasą. Jedyne co ich ratuje to to że cena jest przyzwoita (w Sklepie PSX Extreme za 139 zł można wyrwać). Czekam na GTA 4. Tyle ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nabijacz, nie nabijacz, gdy gra wczoraj doszła do mnie i odpaliłem i zaczołem grac to odrazu łezka w oku sie zakreciła... przypomniały mi sie czasy gwiazdki 2001, kiedy GTA3 dostałem na gwiazdke. To pierwsze gta w 3D, ta swoboda, ten klimacik, muza z radia. MNIAM! Pierwsze co to pojechałem do meliny, ktora była pierwsza kryjówką Speed'a. Oczywiscie nic tam nie ma. Nie mozna tam wchodzic ani nic ;) kryjowke ma sie gdzie indziej. Tak czy siak wrocily wspomnienia. Uwazam ze GTA3 to gra wiecznie zywa, przynajmniej jesli nowe czesci gry jak SA nie roznia sie poza wielkoscia i kilkoma duperelami malo znaczacymi dla mnie jak jedzenie w mac'u, ciucholandy czy półgodzinna jazda z jednego konca miasta na drugi itp. Tutaj sie gra, tutaj przechodzi sie misje i jezdzi samochodami lub motorami i na tym mozna sie w koncu skupic, bo wlasnie z powodow ograniczen silnika GTA3 postawiono nacisk wlasnie na te zwykle, naziemne srodki lokomocji. Mozna skupic sie na klimacie gangsterki jaki kojarze jeszcze z GTA1. Komu sie spodobało GTA3 to imo musi GTA:LCS przejsc. To tak jak z HL2. Troche wczesniej, ale jak wyszedl E1 to wszyscy sie bardzo dobrze bawili. Moze roznica czasowa miedzy GTA3 a LCS jest wieksza, ale wg mnie nie ma az tak duzego znaczenia. Ahh ta gra aktorów z voiceactingu :rolleyes:

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nabijacz, nie nabijacz, gdy gra wczoraj doszła do mnie i odpaliłem i zaczołem grac to odrazu łezka w oku sie zakreciła... przypomniały mi sie czasy gwiazdki 2001, kiedy GTA3 dostałem na gwiazdke. To pierwsze gta w 3D, ta swoboda, ten klimacik, muza z radia. MNIAM! Pierwsze co to pojechałem do meliny, ktora była pierwsza kryjówką Speed'a. Oczywiscie nic tam nie ma. Nie mozna tam wchodzic ani nic ;) kryjowke ma sie gdzie indziej. Tak czy siak wrocily wspomnienia. Uwazam ze GTA3 to gra wiecznie zywa, przynajmniej jesli nowe czesci gry jak SA nie roznia sie poza wielkoscia i kilkoma duperelami malo znaczacymi dla mnie jak jedzenie w mac'u, ciucholandy czy półgodzinna jazda z jednego konca miasta na drugi itp. Tutaj sie gra, tutaj przechodzi sie misje i jezdzi samochodami lub motorami i na tym mozna sie w koncu skupic, bo wlasnie z powodow ograniczen silnika GTA3 postawiono nacisk wlasnie na te zwykle, naziemne srodki lokomocji. Mozna skupic sie na klimacie gangsterki jaki kojarze jeszcze z GTA1. Komu sie spodobało GTA3 to imo musi GTA:LCS przejsc. To tak jak z HL2. Troche wczesniej, ale jak wyszedl E1 to wszyscy sie bardzo dobrze bawili. Moze roznica czasowa miedzy GTA3 a LCS jest wieksza, ale wg mnie nie ma az tak duzego znaczenia. Ahh ta gra aktorów z voiceactingu :rolleyes:

Wiesz ja ogólnie nie mam nic do tej gry. Pewnie jakbym miał to bym grał i bym się cieszył. Po prostu JA zastowiłbym się nad kupnem tej gry na PS2 (po przejściu pozostałych części). Gdybym miał PSP to tutaj opcja jest oczywiscie jedna: BRAĆ! Koniec końców cieszę sie że ty się cieszysz ;). Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi