iwo_kupa Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Juz kilka dni temu chciaelm dac ten temat ale zapomnialem... [; Wiec o to kilka linkow do poczytania, bo chyba nie ma co sie rozpisywac na temat GTA: ... Lecz co moza powiedziec moc PSP powala [; Lecimy z tym <: Data premiery i pare screenow Eat , Drink , etc. OFFICIAL WEB O.W. & TRAILER !!! - jak nie bedzie to 'sercz' PEACE Edytowane 12 Września 2005 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Hehe, teraz pytanie: ile os. na forum ma PSP ? Tematy o grach konsolowych nie sa zbyt popularne na tym forum, tutaj ownuja pc'towcy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 nom ale to GTA [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 nom, ale wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Ja powiem tak: żałuję że w to GTA nie zagram :(. Nie mam/nie będę miał (raczej) PSP więc mi to odpada ale inni niech się cieszą. A...liczba osób które kupiły/kupią PSP wcale nie jest taka mała..... Edytowane 13 Września 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 myslmy pozytywnie... moze wyjdzie emulator psp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ale przyznam ze niezle to wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Ja tez czekam z niecierplwiością na GTA:LCS ładnie wyglada i jeszcze gra w samochodzie to jest to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasti2002 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mam pytanie. Znalazlem w sieci taki filmik i obejrzalem go. Grafa wszystko super ale to zwalnianie. czy tak to naprawde jest?? moze zle byl filmik nagrany?? Filmik: http://streamingmovies.ign.com/psp/article...2505_wmvpsp.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 myslmy pozytywnie... moze wyjdzie emulator psp :P Emulator jest, teraz tylko czekac na cud ze wycieknie do neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ponoc Liberty Stories, ma sie ukazac na normalnego plejaka tez, przypuszczalnie na Pc tez wypuszcza ($$$$$$$$$$ i wszystko jasne ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A ja powiem tylko tyle... RG podobno (tak na 90%) powiedziało że GTA LCS wyjdzie na PS2 :D Czyli nie jest tak źle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Emulator jest, teraz tylko czekac na cud ze wycieknie do neta.już,... ekhm ... wyciekło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 już,... ekhm ... wyciekło ;)taaa, taka sensacja jak hydro i burnałt [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 już,... ekhm ... wyciekło ;)Hmm to jak sie zwie bo jestem ciekaw. Ale raczej watpie w to co piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hmm to jak sie zwie bo jestem ciekaw. Ale raczej watpie w to co piszesz.Jesus :lol: "jak się zwie ?" Grand Theft Auto: Liberty City Stories, tak się zwie i jest juz "dostępna" na PSP ... W ogóle to nie forum warezów ... temat "dostepności" zamknięty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Jesus :lol: "jak się zwie ?" Grand Theft Auto: Liberty City Stories, tak się zwie i jest juz "dostępna" na PSP ... W ogóle to nie forum warezów ... temat "dostepności" zamknięty chodziło o emulator PSP....nastepnym razem popatrz kogo i co cytujesz Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 na 1.5 nie pojdzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasti2002 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Czy gra chodzi pkynnie czy zwalnia w niektorych momentach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita:D Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Też słyszałem że gra się pojawi na PS2 więc przypuszczam, że tak jak w przypadku innych części serii GTA wyjdzie też na piecyka:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 1.Jak będzie emulator PSP to skąd wiesz że ci pójdzie??? 2.Robią GTA LCS na PS2 a więc może około 7 miesięcy po pojawieniu się na PS2 będzie też na PC, oby tak byłó bo bym sobie z chęcią zagrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 PS2 juz jest. Gra bardziej wyglada jak dodatek do GTA3. Nic nie dodali z tego co jest w SA. Nawet postać sie topi gdy wskoczymy do wody. Są motory ;) Taki mix GTA3 z umiejetnościami GTA:VC. No ale ten klimat GTA3... mniam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dla mnie wersja na PS2 to bezczelny nabijacz kasy :(. Niby fajnie bo znowu GTA ale na dobrą sprawę z każdym kolejnym GTA na PS2 Rockstar dodawał coś nowego, rozwijało serię a to? Powrót do przeszłości ot co. Ta gra była (jest) wypaśna na PSP (bo nie ma tam innej takiej alternatywy) ale kiedy na PS2 jest GTA3, VC, SA to ja przynajmniej nie widzę większego sensu żeby to kupować. Lubię GTA nadal of course ale to już jest IMO pościg za większą kasą. Jedyne co ich ratuje to to że cena jest przyzwoita (w Sklepie PSX Extreme za 139 zł można wyrwać). Czekam na GTA 4. Tyle ode mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Nabijacz, nie nabijacz, gdy gra wczoraj doszła do mnie i odpaliłem i zaczołem grac to odrazu łezka w oku sie zakreciła... przypomniały mi sie czasy gwiazdki 2001, kiedy GTA3 dostałem na gwiazdke. To pierwsze gta w 3D, ta swoboda, ten klimacik, muza z radia. MNIAM! Pierwsze co to pojechałem do meliny, ktora była pierwsza kryjówką Speed'a. Oczywiscie nic tam nie ma. Nie mozna tam wchodzic ani nic ;) kryjowke ma sie gdzie indziej. Tak czy siak wrocily wspomnienia. Uwazam ze GTA3 to gra wiecznie zywa, przynajmniej jesli nowe czesci gry jak SA nie roznia sie poza wielkoscia i kilkoma duperelami malo znaczacymi dla mnie jak jedzenie w mac'u, ciucholandy czy półgodzinna jazda z jednego konca miasta na drugi itp. Tutaj sie gra, tutaj przechodzi sie misje i jezdzi samochodami lub motorami i na tym mozna sie w koncu skupic, bo wlasnie z powodow ograniczen silnika GTA3 postawiono nacisk wlasnie na te zwykle, naziemne srodki lokomocji. Mozna skupic sie na klimacie gangsterki jaki kojarze jeszcze z GTA1. Komu sie spodobało GTA3 to imo musi GTA:LCS przejsc. To tak jak z HL2. Troche wczesniej, ale jak wyszedl E1 to wszyscy sie bardzo dobrze bawili. Moze roznica czasowa miedzy GTA3 a LCS jest wieksza, ale wg mnie nie ma az tak duzego znaczenia. Ahh ta gra aktorów z voiceactingu :rolleyes: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Nabijacz, nie nabijacz, gdy gra wczoraj doszła do mnie i odpaliłem i zaczołem grac to odrazu łezka w oku sie zakreciła... przypomniały mi sie czasy gwiazdki 2001, kiedy GTA3 dostałem na gwiazdke. To pierwsze gta w 3D, ta swoboda, ten klimacik, muza z radia. MNIAM! Pierwsze co to pojechałem do meliny, ktora była pierwsza kryjówką Speed'a. Oczywiscie nic tam nie ma. Nie mozna tam wchodzic ani nic ;) kryjowke ma sie gdzie indziej. Tak czy siak wrocily wspomnienia. Uwazam ze GTA3 to gra wiecznie zywa, przynajmniej jesli nowe czesci gry jak SA nie roznia sie poza wielkoscia i kilkoma duperelami malo znaczacymi dla mnie jak jedzenie w mac'u, ciucholandy czy półgodzinna jazda z jednego konca miasta na drugi itp. Tutaj sie gra, tutaj przechodzi sie misje i jezdzi samochodami lub motorami i na tym mozna sie w koncu skupic, bo wlasnie z powodow ograniczen silnika GTA3 postawiono nacisk wlasnie na te zwykle, naziemne srodki lokomocji. Mozna skupic sie na klimacie gangsterki jaki kojarze jeszcze z GTA1. Komu sie spodobało GTA3 to imo musi GTA:LCS przejsc. To tak jak z HL2. Troche wczesniej, ale jak wyszedl E1 to wszyscy sie bardzo dobrze bawili. Moze roznica czasowa miedzy GTA3 a LCS jest wieksza, ale wg mnie nie ma az tak duzego znaczenia. Ahh ta gra aktorów z voiceactingu :rolleyes:Wiesz ja ogólnie nie mam nic do tej gry. Pewnie jakbym miał to bym grał i bym się cieszył. Po prostu JA zastowiłbym się nad kupnem tej gry na PS2 (po przejściu pozostałych części). Gdybym miał PSP to tutaj opcja jest oczywiscie jedna: BRAĆ! Koniec końców cieszę sie że ty się cieszysz ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) Mam problem z misją : http://pl.youtube.com/watch?v=RCzT6gLb588&...feature=related Ktoś ma na tą misję sposób ? PS. Już przeszedłem. Edytowane 27 Lipca 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...