noso Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Witma znalazlem taka obudowe Codegena.Wiadomo ze firma slynela z tanich i slabo wykonanych puszeczek a tu znalazle puszke ktora wyglada calkiem calkiem :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8643617 :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Witma znalazlem taka obudowe Codegena.Wiadomo ze firma slynela z tanich i slabo wykonanych puszeczek a tu znalazle puszke ktora wyglada calkiem calkiem :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8643617 :oops: Mam podobnego codegena. Czarny, miejsce na 2 wentylatory, jeden w zestawie. Duzo miejsca i dobre chlodzenie. BEZ SZYBKI :lol: Zalozylem 2 wiatrak i mam 25-28C w srodku. Zrobiona z dobrj blahy(nie wiem co to dokladnie). Zapinki na plyty pci (sblive sie nie dopina :( ), usb i audio z przodu, latwo ssie dostac do srodka(1 sruba). Zajebista obudowa. Z zasilaczem(rubikon) tez 0 problemow. Przod troche srebrnego, srednio wyglada. Jedno co mi nie pasuje, to zaslepki na cd i dvd. Do LG nie pasuja i wygladaja srednio. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Tiaaa, ale to ma swój "markowy" zasilacz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 zasilacz zawsze można wymienić a obudowy codegen'a są niczego sobie. Mi szczególnie się podobają 9001 i 9011 (ta druga ostatnio niedostępna nie wiedzieć czemu). Wszystko się mieści, chłodzienie dobre (w drugiej są trzy wiatraki, w pierwszej dwa) no i mają kółka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Troche jeszcze maja problemy z wzornictwem... Te najtansze modele sa koszmarne. Moja tez nie jest super, ale stoi bokiem i nic nie widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...