diobel1 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Witam Posiadam plyte glowna Abit BE6 II z AGP 1x/2x natomiast planuje kupic Geforce 2Ti lub Geforce 3Ti ktore maja AGP 2x/4x W zwaizku z tym mam pytanie czy te karty graficzne bede poprawnie chodzi na mojej plycie glownej?? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi bo nie znam sie na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Tak będzie działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euronymous Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 kurde a gf 440mx 128bit 64mb ddr tv-o na plytce na ktorej smigala wczesniej riva tnt2 64 32mb tv-o, ktora podobno chodzi na agp x4... a ten gf jest na x8... i nie wiem, cy to wina tego agp, czy moze pamieci? [ze ddr]? bo glowna mam na dimy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jaki model płyty ?? gf 440 na agp 4 pewnie też chodzi jak jest na apg8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...