ModdingKing Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Dzisiaj dostałem od mojego dziadka coś czego dawno szukałem do mojej kolekcji narzędzi i maszyn :) Szkoda że do tej tokarki mogę włożyć max 5cm średnicy wałek no ale coś za coś wkoncu to mała tokarka ale już mogę spokojnie robić sobie bloki z rdzeniami walcowatymi :) Moje królestwo modyfikacji jest teraz większe jeszcze tylko musze sobie kupić jakiś dobry stojak pod wiertarkę oraz stojak po dremel widziałem takie superanckie w Castoramie i OBI ale cena trochę wysoka 230 zł za stojak ale jest cool bo ma imadło ruchome ! No nic trzeba zbierać kasę i kupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Normalnie cały warsztat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 a en miedziany(?) wibrator co tam robi na pierwszej fotce? he? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 he he wibrator :) no tak głodnemu chleb na myśli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Też bym takie coś chciał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 he he wibrator :) no tak głodnemu chleb na myśli :) no no nie powiem super poprostu super jak by coś to pomozesz mi coś wytoczyć ?????? aż normalnie pozazdrościć Gratulacje Thorn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...