Skocz do zawartości
omos

Karta Graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

witam

chcialem kupic u siebie w miescie karte Radeona 9800pro 128/256b z tym ze czekam juz na nia 1,5 tyg i goscie mi niemogą cos jej sprowadzic :/ Jaka inna karte polecali byscie doo 560 pln .. ? Aha dodam ze mam złacze agp 8x .

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej nie znajdziesz godnego odpowiednika dla r9800pro w tej cenie na agp, naprawde warto dozbierac ta ~stowke i kupic gf6600gt

a może x800GT ? 600 zł :P

1646715[/snapback]

moze i głupio pytam ... ale czy jest x800gt na agp ?

ja tylko pa pcie widzialem ;o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie ma, chociaż we wrześniu miały wyjść wersje na AGP ale nie wiem czy wyszły w końcu czy nie.

1647112[/snapback]

chyba każdy , i chyba każdy wie że narazie nie masz rożnicy w żadnej grze....wiec czym sie tu podniecać. Pozatym HDR i PS3.0 tak beda w dupe dawac rodzinie 6xxx w przyszłości , że gra na bank nie będzie możliwa...

a co do tematu polecam 6600GT:) tak jak przedmówca Leadtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba każdy , i chyba każdy wie że narazie nie masz rożnicy w żadnej grze....wiec czym sie tu podniecać. Pozatym HDR i PS3.0 tak beda w dupe dawac rodzinie 6xxx w przyszłości , że gra na bank nie będzie możliwa....

1647557[/snapback]

Nie ma różnicy między czym?

Między AGP a PCIE?

Między 6600GT a X800GT?

Pozatym nie rozumiem dlaczego do mnie pijesz nigdzie nie napisałem, że są jakiekolwiek różnice, a już napewno sie nie podniecałem. Odpowiedziałem tylko na pytanie miKruz'a czy są X800GT na AGP, a nie co jest wydajniejsze.

Wiem że polska język trudna język ale może spróbuj rozwinąć swoją wypowiedź to się w końcu dowiemy o co Ci chodziło.

Edytowane przez samm-ur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samm-ur

sorry brachu...podupczyło mi się nie ciebie chiałem cytować!!!

"X800GT ma Vertex Shader 2.1 i Pixel Shaders 2.0 a 6600GT 3.0 nie każdy to wie.Nie tylko liczą się Bity"

i moja odpowiedź własnie dotyczyła tego...

sorry jeszcze raz, zgadzam się z Toba:)

a chiałem ostudzić zapał Joker_kinga

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, dales sie troche wydymic przy tym zakupie. To jest zwykly 9800PRO za jakies 520zł + Arctic Cooling za chyba niecale 30zł = 550zł. Sam mowiles, ze masz 600, a tu nagle wywalasz 670 wogole sie nie upewniajac czy to dobry zakup. Po co wogole zadawales to pytanie skoro i tak zrobiles po swojemu ? Za 670 mialbys duzo lepszego modowalnego 6800LE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi