grischnak Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Co będzie lepsze, wydajniejsze mam nadzieje ze wasze opinie pomogą mi wybrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 asus potrzebuje drop moda koniecznie te wahania napiecia sa calkiem spore dopiero teraz jak mam przelotke i pentiuma m wahania napiecia ustały moze ktos wie dlaczego? czyzby mniejszy pobor mocy i po sprawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 juz od dawna wiadomo ze IC7 to najlepszy wybor pod s478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a p4c800e dlx to najlepszy wybór pod s479 (za rozsadne pieniadze), ale w kategori s478 przegrywa z ic7 ps. ozit: pochwal sie gdzie przejsciowke znalazłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a tu: http://www.techfever.co.uk/products.asp?partno=2842 dothan z ebay w sumie wyszlo 170 funtow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 w sumie wyszlo 170 funtow 1646221[/snapback] !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 w sumie to podobnie jak sam mój procek kiedy go kupowałem... ale nikt nie mówił ze zabawa z p-m jest tania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Sir ice wiem ze w polsce ludzie na to pracuja caly miesiac ale ja nie jestem w polsce i tu gdzie jestem stosunek zarobkow do tego wydatku jest mniej wiecej jak u nas wiatraka do zarobkow mam nadzieje ze jutro dojda do mnie te cholerne pamieci (625MHz) na ktore czekam juz ponad miesiac i zapodam wyniki wtedy bedzie mozna porownac jak sie ma cena dothanow do ich wydajnosci i stwierdzic czy gra jest warta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A tak btw. to czy jest jakaś różnica w wydajności między Abitem IC7 a IC7-G??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A co myślicie o Abit AI7?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A tak btw. to czy jest jakaś różnica w wydajności między Abitem IC7 a IC7-G??? 1647954[/snapback] Roznicy w wydajnosci nie ma - oprocz jednej. IC7-G ma wydajnosc "sieciowa", a IC7 nie ma :wink: A co myślicie o Abit AI7?? 1647990[/snapback] Nieco slabasza niz IC7-(G)... Nie pisz kilku postow pod rzad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grischnak Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Nieco?? Może powiem tak mam 600zł i chciałem na początku kupić IC7-G ale musze też kupić gitarke elektryczną do ćwiczeń a Abit AI7 kosztuje 380 a IC7 450 to jest 70 zl starczy na struny i kostki :) , wiec czy warto pakować sie IC7?? I czy jest jakaś różnica międzi AI7 a IS7?? Edytowane 14 Września 2005 przez grischnak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ic7 wytrzymuje wyższe fsb no i ma pata czego i865 (ai7) nie ma, jak nie kręcisz do wez ai7, wystarczy do "domowego" użytku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...