spf Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Problem z wyborem monitora LCD dotknoł juz napewno wielu z was, ja ów taki mam przed soba. Moje dylematy sa jak zwykle zwiazane z cena=jakosc ale rowniez z warunkami gwrancji. I tak wybralem sobie monitorek firmy Philips: Philips 170B6CS ktora chyba jako jedyna firma na rynku udziela na ten akurat model monitora 36 miesiecznej gwarancji na 0 badpixel i 0 subpixel czyli jest w klasie 1. i teraz pytam czy to dobra oferta za te pieniadze??? I czy tak naprawde trzeba sie bać tych wyskakujacych pikseli, czy moze teraz LCd sa juz lepsze niz te ktore produkowane byly na poczatku??? Prosze o pomoc!!! Edytowane 13 Września 2005 przez spf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Trochę drogo (pewnie z powodu gwarancji) , parametry (jasność/kąty/reakcja) są takie sobie ale za to jest złącze DVI (nie dodają kabla DVI!!! :blink: czyli możesz sobie doliczyć 70-100zł do ceny monitora), dobra gwarancja, wbudowany zasilacz i możliwość montażu na ścianie. Wg. mnie wybór nie jest najlepszy ale najgorszy też nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...