bAterion Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 nieszczescia nie ma, bo w koncu moze sie przesiade na "normalna" przegladare, ale drazni i nurtuje mnie sam problem. nie dziala od tak, nie laczy z zadnym adresem. Mozilla sobie radzi i wszelkie progsy sie lacza z netem bez problemu. Bardziej martwi mnie brak update'u w is, ktory zadzialal dopiero jak wylaczylem firewalla. nie wiem w czym problem- robacwo jakies, wirus- probowalem juz wszystkiego: ad-aware, Spybot-S&D i CWShredder (z reszta na biezaco), skanowalem kilkoma antyswirusami. nic nie wykryly. mam XP SP1 dzieki za ew. uwagi, rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 1, dlaczego nie zainstalujesz SP2 2, moze wkradła Ci sie jakas reguła do firewalla i dlatego nie przepuszcza nortona 3, mozna chyba przeciez sciagac aktualizacje baz wirusów recznie, prawda? (tu moge sie mylic, dawno nie instalowalem zadnego nortona) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 firewalla sprawdze, czy mi nie blokuje portow do aktualizacji (reczne? -chyba niemozliwe) a co do SP2, to po prostu dlugi czas bylo z nim wiecej problemow niz korzysci wiec sie tego nie tykalem- az do dzis. nie bylem dlugo w tym temacie i nie wiem czy warto/trzeba juz to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Warto i trzeba. Polecam instalacje wszystkich poprawek. Jest duzo bezpieczniej, duzo mniej wirusów. Nie ma juz zadnych problemów z SP2. Zreszta u mnie nigdy nie bylo, tylko ludzie ze strachu przed nowym krzyczeli o problemach z nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) dzieki za opinie, jesli dzis nic wiecej nie wymysle, to wsiadam na sp2 mam nadzieje ze pomoze Edytowane 13 Września 2005 przez bAterion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Samo zainstalowanie SP2 i wszystkich poprawek wydanych od tamtej pory pewnie nie rozwiaze problemu, ale napewno nie zaszkodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Samo zainstalowanie SP2 i wszystkich poprawek wydanych od tamtej pory pewnie nie rozwiaze problemu, ale napewno nie zaszkodzi ;] 1646535[/snapback] Napewno to Kopernik nie żyje :razz: Ja ostatnio zdobyłem się na instalację SP 2 i przez niego komp zaczął się strasznie długo włączać :angry: Jakieś 15 sek. dłużej niż wcześniej. Dopiero po defragmentacji dysku różnica spadła do 3-4 sek. Nie wiem co było tego przyczyną :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ja robie to tak, ze instaluje WinXP ze zintegrowanym SP2, a zaraz po tym doinstalowywuje poprawki z programu AutoPatcher ;) Nie mam problemow z szybkoscią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...