nrl Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 http://www.amnezja.org/modules.php?name=Do...p=getit&lid=382 http://berbb.com/omega/rad_w2kxp_omega_2661_7z.exe What's New in Omega Drivers? v2.6.61 * Based on the Catalyst 5.8 Official drivers. + Added support for x700 Mobility cards. Note: Since these drivers include a non-standard version of ATT, I would recommend that if you have any previous version of ATT installed, please uninstall it before installing these drivers, not doing so may cause unknown problems. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Jesli te sterowniki sa dopracowane tak jak poprzednie Omegi to ja dziekuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 A co za problem miałeś z omegami ? Ja tam używam ich od zawsze i poza problemem że karta nie była obsługiwana (przez jakieś 3 edycje był jakiś błąd) to nigdy nie miałem problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Radzę poczekać jeszcze parę godzin, od ostatnich kilku wersji często pojawiają się poważne błędy w wersjach "premierowych", naszczęście są bardzo szybko usówane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Jesli te sterowniki sa dopracowane tak jak poprzednie Omegi to ja dziekuje :/ 1646901[/snapback] Chociazby takie ze na Omegach w wielu grach byly widoczne "syfy" w przeciwnienstwie do referencyjnych sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 zainstalowane i jak zwykle zero problemow the best drivery do ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastpinio Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Siemka. Ja tez zawsze jade na omegach i zero problemow. Mam pytanie do Ciebie Chris_Gd. Jak zrobiles ten pulpit. Podoba mi sie bardzo. Temperaturki itd. Moglbys mi napisac jak zrobic takie cos ?? Za czasow SB Live oczywiscie tez uzywalem KX-ow, szkoda ze nie zrobili ich tez pod soundstorm :( Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2005 przez fastpinio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straw Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Tak się zastanawiam które ze sterów optymalizowanych (NGO,Omegi,DNA) czy też referencyjne ATI przedstawiają najlepszą jakość obrazu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Radeon Omega Drivers 2.6.71 Release Notes * Based on the Catalyst 5.9 Official drivers. * Added support for a few new Mobility cards. * Fixed various resolution problems, now wide screen resolutions for laptops should work. * Reconstructed Mobility support (M10 and up), laptops that had problems before should work properly now. * Fixed OGL support for FireGL cards (both Mobility and Desktop). * Added some install/uninstall options, now the drivers should install with less issues and they uninstall all registry traces. * Added the option to install ATT or not during setup. http://files.ngohq.com/omega/ATI/rad_w2kxp_omega_2671_7z.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Radeon Omega Drivers 2.6.71 zainstalowałem, poprzednio miałem cat 5.8 3dm01 10037 3dm03 4768 3dm05 2078 Omegi na cat 5.9 3dm01 9987 3dm03 4775 3dm05 1987 p4 1.6a, 512 ddr ram, 9700 pro, wszystko seria, różnice praktycznie żadne, marki puściłem jeden za drugim i przeszło za pierwszym razem więc za stabilnością nie powinno być problemu ale wszytko wyjdzie w ... graniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mój Radek 9550 nie daje znaku życia na tych sterach. Ostatnia wersja sterów z którą poprawnie działał to Omegi 2.6.25a(Cat 5.4). A miałem nadzieje, że sobie potestuje nowe stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 u mnie niestety omegi oparte na catalysach 5.9 powoduja zwiechy w grach,szkoda gadac te sterowniki zeszly na psy to juz nie sa te same stery co dawiniej taka prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) na sterach Radeon Omega Drivers 2.6.71 (radeon 9550xt) Call of Duty 2 Demo nie wstaje (zwis kompletny) mojim skromnym zdaniem najleprze omegi 2642 (nie ma problemu) :rolleyes: : : Edytowane 28 Września 2005 przez sight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easydoor Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Jakby kogoś interesowało to jest tu test kilku sterowników do ati http://www.nbsgaming.com/ATIDrivers.html warto zajrzeć bo wyniki są dość ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Thnx, dude! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...