Skocz do zawartości
djjaku

Pliki Mp3 - Jak Cos W Nich Zapisac

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze nie wiem jak to okreslic i czy to jest dobry dzial ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie. Chodzi mi o cos takiego, czy jest mozliwe: zapisac w pliku mp3 odnosnik do innego pliku mp3, ale znajdujacego sie na innym dysku.

Np. cos takiego ze mam plik C:\1.mp3, wrzucam go do winampa, ale winamp poprzez ten plik otwiera np D:\1.mp3

Da sie cos takiego zrobic :) ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze nie wiem jak to okreslic i czy to jest dobry dzial ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie. Chodzi mi o cos takiego, czy jest mozliwe: zapisac w pliku mp3 odnosnik do innego pliku mp3, ale znajdujacego sie na innym dysku.

Np. cos takiego ze mam plik C:\1.mp3, wrzucam go do winampa, ale winamp poprzez ten plik otwiera np D:\1.mp3

Da sie cos takiego zrobic :) ??

1646298[/snapback]

A nie wystarczy ci zwykły windowsowy skrót ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, bo to chodzi o to, ze mam motorole a925, a w niej est taka lipa ze dzwonki moga byc tylko na dysku c: i chcialbym sobie zrobic jakos tak ze na dysku c jest taki falszywy plik mp3 w ktorym bylo by zapisane przekierowanie do pliku mp3 na d:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety MeHow... to tylko telefon i nie da sie takich cudow robic :P ale to jest wlasnie troche ból bo dyck C: ma 12 mb z czego wolnego mam okolo 4 mb, ale na Motoroli A925 nie wszystkie programy da sie zainstalowac na D: wiec musze jakos wykombinowac zeby dzwonki poprzerzucac na karte pamieci. Kombinowalem juz z rzeczmi w stylu file://D:/miami.mp3 czy różne takie ale niestety nic z tego, szukalem tez na zagranicznych stronach ale poko co to nikt tego nie zrobił tak w skrócie, jedyna opcja to grzebanie w tzw. seemach, ale poko ci to nie chce sie za to brac bo sie boje ;p wniosek taki że poki co temat nieaktualny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi