djjaku Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Kurcze nie wiem jak to okreslic i czy to jest dobry dzial ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie. Chodzi mi o cos takiego, czy jest mozliwe: zapisac w pliku mp3 odnosnik do innego pliku mp3, ale znajdujacego sie na innym dysku. Np. cos takiego ze mam plik C:\1.mp3, wrzucam go do winampa, ale winamp poprzez ten plik otwiera np D:\1.mp3 Da sie cos takiego zrobic :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Kurcze nie wiem jak to okreslic i czy to jest dobry dzial ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie. Chodzi mi o cos takiego, czy jest mozliwe: zapisac w pliku mp3 odnosnik do innego pliku mp3, ale znajdujacego sie na innym dysku. Np. cos takiego ze mam plik C:\1.mp3, wrzucam go do winampa, ale winamp poprzez ten plik otwiera np D:\1.mp3 Da sie cos takiego zrobic :) ?? 1646298[/snapback] A nie wystarczy ci zwykły windowsowy skrót ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 nie, bo to chodzi o to, ze mam motorole a925, a w niej est taka lipa ze dzwonki moga byc tylko na dysku c: i chcialbym sobie zrobic jakos tak ze na dysku c jest taki falszywy plik mp3 w ktorym bylo by zapisane przekierowanie do pliku mp3 na d: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 niemozliwe... Pod linuxem daloby sie zrobic linka ale w windzie raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 w sumie to pod symbianem... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 mysle, ze takie cos moze Ci sie nie udac. Powiedz mi tylko dlaczego tak kombinujesz? Rozumiem, ze brakuje Ci miejsca na dysku C, czy nie da sie wiec jakos zmienic rozmiarow tych partycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No niestety MeHow... to tylko telefon i nie da sie takich cudow robic :P ale to jest wlasnie troche ból bo dyck C: ma 12 mb z czego wolnego mam okolo 4 mb, ale na Motoroli A925 nie wszystkie programy da sie zainstalowac na D: wiec musze jakos wykombinowac zeby dzwonki poprzerzucac na karte pamieci. Kombinowalem juz z rzeczmi w stylu file://D:/miami.mp3 czy różne takie ale niestety nic z tego, szukalem tez na zagranicznych stronach ale poko co to nikt tego nie zrobił tak w skrócie, jedyna opcja to grzebanie w tzw. seemach, ale poko ci to nie chce sie za to brac bo sie boje ;p wniosek taki że poki co temat nieaktualny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...