stefan_sztacheta Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Kupilem kabel do telefonu nokia, i nie wiem jak wgrac jakies obrazki do telefonu.Przenosze z jakiegos folderu te obrazki do folderu galeria w telefonie, i niby pokazuje w menu w programie ze jest na liscie ale w telefonie tego nie ma a jak wyalcze program to sie okazuje ze tego nie ma.Jak mam cokolwiek wgrac na telefon?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 w ciemno strzelam ze nie mozesz sobie wgrywac co ci sie zywnie podoba. obraz graficzny na 99,999999% MUSI miec okreslony format graficzny i okreslone, MAKSYMALNE rozmiary. ot cala filozofia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_sztacheta Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 :| chyba ozcywiste jest ze ten format to jpg. az gtaki ciemny to nie jestem, ale nie umiem obslugiwac tego programu. wiec pomoze mi ktos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Musisz mieć pełną wersję. Inaczej nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Sprubój tym programem. http://www.assistinfo.hpg.ig.com.br/MobiMB%20V2.5.1.zip Oczywiście sam program nie wystarczy, nie zapomniałeś wgrać sterowników do kabelka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_sztacheta Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 jzu probowalem. nie dziala mobileMB. kurde, i nic juz nie wgram;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 jeszcze jest mobiledit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 podczepie sie :) Posiadam nokie 6230 i kiedy odpale Oxygen Connection Wizard (connection type BLUETOOTH) oxygen nie znajduje mojego telefonu, natomiast podczas laczenia sie z PC Suite jest wszystko ok (kiedy korzystam z oxygena wylaczam PC Suite) p.s. manual z oxygena: Supported connection types: infrared, Bluetooth (for 6310i firmware version 5.50, 8910i, 6230, 6820, 7600) czy ktos ma jakis pomysl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...